Smärta!

Jag har ju haft problem med höften och ryggen en rätt lång tid nu, i ca tre år skulle jag tro. Min höft och rygg var näst intill smärtfri denna vecka vilket gjorde att jag tog tillfället i akt att i två dagar njuta av två kortare promenader vilket fungerade fint. Dagen efter dessa två dagar sa det pang! Ryggen värkte, bena värkte från ländryggen ner till fotlederna vilket betydde Ipren... ! Kanske är jag bara otränad men förmodligen inte (eller kanske i benen) och det gör fortfarande ganska ont. Ibland funderar jag på om jag snabbade på detta, om det hade kunnat skjutas upp. Visst, idag kan jag njuta av att kunna gå utan tvång och bara för att det är härligt liksom skönt, fast inte på det sätt jag önskat då eftersom att det oftast gör ont. Fast det fanns en tid då jag inte kunde göra det, njuta alls, en sjuk tid. Frågan jag funderar på nu är om promenader kommer att innebära att smärtan för det mesta kommer att finnas med i bilden även i framtiden. Hade det blivit likadant om jag aldrig haft ätstörningen och bara gått korta promenader? Hade jag haft mitt problem då liksom tvärtom sluppit det eller hade det kommit senare? En fundering som jag aldrig kommer att få svar på. Som jag därför inte borde fundera på. Men men ibland går det inte att låta bli.

Nu ska jag nog ta och städa lite. Ringa jourgrejen för lägenheten då jag äntligen märkt vad vattnet som rinner lite hipp som happ på badrumsgolvet kommer ifrån. Det kommer från badrumsväggen, inte så kul... Hmm see ya!


Gillar

Kommentarer

Kajsa
Kajsa,
Om jag funderar över något som inte ger så mycket tycker jag det hjälper att tänka det värsta. Typ "ja, det var säkert så att ätstörningen och alla promenader gjorde att det blev såhär". Och så tillåter jag mig inte tänka någon tröstande tanke typ "eller det kanske inte var så ändå" utan jag håler mig kvar i första tanken, tvingar mig vara i den och i de känslor som tanken skapar. Då Kan man vara ledsen över det och sörja och tanken böhöver inte ta lika mycket energi och uppmärksamhet efter hand.
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Jag håller faktiskt på med just det där i min KBT just nu, är dock lite dålig på det, men jag är mycket tacksam för att du påminde mig! 😊 Stor kram<3nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229