Slumpen?

Nu är det torsdag och snart helg igen. På lördag är det två veckor kvar till det att jag blir 31år, vart har alla åren tagit vägen? det känns som att jag nyligen blev 30, hm... 31 vilken tråkig siffra... nojig som jag är, haha!

Igår kände jag mig lite kreativ och bakade lite bröd. Filmjölkslimpa. Så himla gott! jag behöver dock en större diskbänk... En större bunke skulle inte sitta fel det heller ;)

I tisdags var jag på sjukhuset och tog lite prover. Först gick jag in på apoteket och när jag satt på en stol och kollade ner tänkte jag för en kort sekund att det vore kul att träffa Mia då det var längesen vi sågs. Men hon jobbar på barnmottagningen sex våningar upp, vad skulle hon göra nere i korridorerna och en mindre på apoteket, hur mycket människor jobbar inte där liksom? När jag sedan tittar upp så blev jag helt förvånad, Mia var förstås den första människan jag såg!!! Vi pratade en stund och hon sa att hon i princip aldrig är därnere förutom just då för att kolla efter reflex som hon inte hittade. Men seriöst vad är oddsen att hon dyker upp samtidigt som jag tänker tanken?!?

När jag satt och väntade på att ta prover så ser jag i någon sekund hur en sköterska från avdelningen bara skymtar förbi.

Är såna här saker bara slumpen eller händer det av någon anledning? ja det är fråga, haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229