Sjukstuga

Nu var det ett tag sedan jag skrev och det har väl inte hänt speciellt mycket sen sist. Dagarna ser väl egentligen ganska lika ut... Jag går till Treklövern, jag är på Treklövern och sen går jag hem. Fast ja, det händer ju en del utstickande saker ibland. För lite mer än en vecka sedan träffade jag Emma och vi gick en promenad samt satt på bänk och bara pratade. Det som är så skönt med vår vänskap (och vissa andras) är att även om vi ses med långa mellanrum så är det ändå som att vi träffades igår, det känns inte ansträngande på något vis utan vi är där vi var sist. Och hon har ju en liten bebis nu och han är såå söt :)

Jag har dock inga bilder från den dagen då dom bli så konstiga när man lägger upp dom här. Jättemärkligt!

Förra veckan hade jag en liten picknick med Lovisa och Nicole. Mysigt även om vi nu satt vid ett bord och inte på en filt. Det var ganska kallt den dagen men det gick fin fint i alla fall även om vi blev ganska frusna efter ett tag.

Annars då.... Igår kväll började jag bli förkyld och ja nu är det sjukstuga... Jag som skulle vara "duktig" och lägga mig tidigare för att få lite bättre tid på dygnet. Hah, bara att glömma. Jag somnade vid 00.30, vaknade 2.15 och låg vaken i en halvtimme för att sedan somna om men sedan vakna återigen vid 4.35 och ja det var den sömnen... Konstigt nog är jag inte trött nu och det känns inte som att jag skulle kunna somna heller även om jag ska försöka när jag skrivit klart detta inlägg.

Men ja, sjukstuga var det ja... Huvudvärk, sjukdomskänsla, täppt, febrig... BLÄ! Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte är covid, jag ska göra ett test imorgon!

Jag känner hur det kryper i kroppen, jag som är van att gå mina promenader om dagarna, vara social i en helt annan miljö... Plötsligt så har jag blivit en soffpotatis, jag har inte orkat annat. Eller jag hade ett data samtal med min samtalskontakt på förmiddagen. Annars så har bland annat serien vänner piggat upp, sen vet jag inte riktigt vart dagen tog i vägen och det är visserligen ganska skönt. Måtte jag bli frisk fort. Det är ju så jobbigt att tvingas vara hemma i karantän. Nä inget Corona nu... Det orkar jag inte med... Hm...

Gillar