Sista april och första maj

Jaha, nu var april slut också, shit vad fort det går!!! Jag tog bussen till Elin F och hennes kille Rikard. Kanske kollade vi på landets minsta kase/brasa/majbrasa (eller vad det nu kan kallas) vad kallar ni den brinnande saken? Jag säger nog mest kase. Hursomhelst så hade vi det trevligt förutom att vädret var ganska grått och kallt.

Idag har inte vädret heller varit något att hurra för, regn och rusk! Fast jag tog bussen in till stan ett tag och, promenerade hem. Annars har jag väl mest bara degat då jag är så trött (sådana dagar tycker jag är hemska - att inte göra speciellt mycket). Jag sov på soffan inatt då jag inte orkade ta mig till sängen, haha. Så antar att sömnen har rubbats lite.

Jag har tänkt att jag ska köpa gymkort nu i veckan. Allt blev ju så konstigt och rubbades i mitt liv när jag fick medicinångesten i några månader, så hoppas på att komma igång med träning väldigt snart!

Imorgon står Treklövern och café på agendan, jag börjar haja hur saker och ting fungerar därborta så det känns skönt... Men Just nu känns det dock bara jobbigt att tänka på det då denna dag har känts ganska jobbig. Nä, det får räcka med att jag existerar eller något... Kanske känns det bättre imorgon!

Gillar

Kommentarer

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Så tråkigt att det alltid ska vara busväder på valborg och första maj...evahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja men ellerhur! nouw.com/aflyingbutterfly
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hoppas du får en fantastisk månad fining <3nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229