Semester stuga och sömnproblem

Nu är vi snart i mitten av juli, hur kan tiden gå så himla fort? idag klockan 12.00. började mina två veckors semester och än så länge har jag inte så mycket planerat, men på tisdag åker jag och Malin till Stockholm för femte året i rad, shopping står som vanligt på schemat :),. Det ska bli skönt att byta miljö och umgås med en nära vän som jag inte träffar så ofta (d.v.s. Malin).

Jag blir lite halvt tokig på min sömn nuförtiden... Trots sömntabletter så somnar jag inte. Jag vet inte varför men jag känner mig så uppstressad. Visst har jag grubblat en del på sistone, fast jag brukar somna av trötthet så att jag inte hinner att tänka, men nu fungerar det inte så därför somnar jag vid tre ... Blää!
Det är ändå lite märkligt... När jag gick på högstadiet/gymnasiet hade jag också svårt knakigt med sömnen men jag klarade mig ändå på 2-4 timmar och ändå fungera hyfsat bra, idag blir jag halvdöd på sex timmar. I natt hoppas jag på bra sömn!

I helgen som var, var jag med min farmor och faster till farmors stuga. Farmor var så bekymrad över att det inte blev fint väder när jag följde med. Visst kan det vara skönt med fint väder fast jag tycker det är bra i vilket fall som helst. Vi eldade i vedspis,, kokade te på platta, tände ljus och mös för att sedan skogsvandra lite. Jag tycker mycket om naturen så länge jag slipper massa kryp! hahahaha

Imorgon ska jag äta lunch med Emma och senare träffa Carro på kvällen, vi ska testa en ny minigolfbana... Kanske har jag chans till att vinna då? förmodligen inte hahaha, men kanske slår jag mitt rekord :)

Jag och Malin 2015

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229