Sångkurs!

Jag trodde aldrig att jag skulle våga egentligen, men jag har faktiskt anmält mig till en solo-sångkurs! som kommer vara under 5 gånger. Detta är någonting jag har vilja provat på väldigt länge då jag älskar att sjunga och det ger så mycket! fast aldrig tagit modet förut. Jag känner redan hur nervös jag börjar bli även om det är en och en halv vecka kvar, haha. Fast det känns så kul att få sjunga tillsammans med en sångcoach och lära sig tekniker o.s.v. Det ska bli spännande! jag provade på en kör för några år sedan men just körsång var inget för mig, vi var så väldigt många och inte alls som jag hade föreställt mig... Men det var hursomhelst ganska lärorikt så helt onödigt var det dock inte. Fast jag tror om jag får gissa själv att jag kommer tycka bättre om solosång, but who knows?

Från det ena till det andra så vandrade jag på stan med Josefina och gopojkarna. Den ena på sex månader han bara skrattar, den andra på snart två år han har börjat testa mamma och är världens busfrö. Det är så roligt att se hur de växer! jag hittade inget att köpa.. men Josefina hittade i alla fall ett par skor till minstingen. Efter 2 timmar började känna av mina ben igen, haha. De måste tydligen vila upp sig lite efter pannkaksstekningen igår. Så nu sitter jag i soffan med fötterna på bordet! :) väntar in att maten ska bli klar. Efter det ska jag titta klart på filmen jag skrev om igår. Än har jag inte riktigt fått grepp om vad filmen egentligen vill säga. Den är liksom mest bara långdragen. Hmm...

Gillar

Kommentarer

?  P E A C E   R E V  ?
? P E A C E R E V ?,
Vad bra att du vågade anmäla dig! Hoppas det går bra! Jag tror du kommer utvecklas väldigt mkt ^^PeaceRev.com
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja, det var på tiden 😊 Jag hoppas verkligen att jag kommer att utvecklas 😊nouw.com/aflyingbutterfly
A
A,
Oh, en solosångkurs skulle jag också vilja pröva på! Har många ggr funderat på det, men aldrig hittat något som passat mig. Du måste berätta sen hur det går!
Kram!
annmi.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Jag ska absolut berätta 😊nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229