Rivning

Det börjar närma sig rivning... Treklöverns byggnad (där jag arbetstränar) ska rivas efter att ha funnits sedan 1904, det betyder att verksamheten kommer att bli tvungen att flytta. Flyttas till två olika ställen/byggnader vilket betyder splittring ... Turligt nog så kommer jag att hålla till där det är nära mitt hem d.v.s. på samma ställe som min förra arbetsträning fast på ett helt annat ställe i byggnaden, byggnaden är väldigt STOOOR!!!!
Hela den här grejen med flytt känns ganska jobbigt, det är ju så mysigt på det nuvarande stället.. Men det är ju som det är och blir som det blir.


En liten del av caféet. Det finns även stolar och bord på höger sidan samt bakom mig.

På tal om ingenting så är denna vinter ganska kall, enligt mig. Förvånande nog är att jag fryser så mycket... JAG frysa liksom! jag brukar alltid vara så varm av mig men nu fryser jag trots stickade tröjor, halsduk (som jag inte ens brukar använda) och tjock jacka med dun inuti... Hm... Märkligt!
Och imorgon får jag pengar wiiie! :))) äntligen! det blev så konstigt denna månad just för att förra månaden var sista aktivitetsersättningen då jag fyllde trettio år, nu får jag sjukpenning. Hursomhelst så blir det Treklövern imorgon förmiddag och sen helg! skönt. Efter det ska jag eventuellt träffa Yasmin, och jag ska handla, fixa och dona lite för att sen bara mysa i soffan äta pizza, godis och titta på någon bra film.

Gillar

Kommentarer

fitnessfortwo
fitnessfortwo,
Vad tråkigt att de ska flytta när man trivs som bäst men vem vet kanske blir ännu bättre på nya stället med nya fräscha lokaler 😊😘nouw.com/fitnessfortwo
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Jo, förhoppningsvis blir det helt ok 😊nouw.com/aflyingbutterfly
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Vad tråkigt att det ska rivas 😟 Så gott med pizza!evahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja jättetråkigt! Pizza, alltid gott 😊 nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229