Rhodos

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här, och namnet har inte försvunnit vilket jag gillar.
Just nu känner jag mig lite krasslig, hes, kanske kan det bero på värmeskillnaden eller något? Jag jag har varit sååå trött här hemma. Men det är inte det jag tänker fokusera på nu. Jag tänkte visa lite bilder från Rhodos. Här kommer dom;

Alltså, när denna bild togs var jag ganska skräckslagen, haha! att planet var sent gjorde inte det hela bättre, när planet väl börja tog jag Carros hand och när vi väl lyfte klämde jag nästan sönder den, När vi var uppe i luften kändes det faktiskt helt ok. Jag låtsades att vi satt på ett tåg istället för att tänka att vi satt i en stor klump som på något märkligt sätt kan flyga uppe i luften.

Vi hade strålande sol hela dagarna och runt 30-33 grader varmt. Fint hotell, god mat, bra personal. Vi var ute hela dagarna, badade i poolen, solade, låg i skuggan och varvade podd samt läsa bok, spelade spel, åt glass, släppte allt och bara insöp lugnet.

Jag provade faktiskt några andra glassar också men Magnum smakade bäst! :)

Jag doppade fötterna i havet men inte mer än så., Carro var dock ner några gånger. Havet var väldigt nära poolen.

Denna frukost var himmelsk god! grek yoghurt (sååå god), müsli och mixad frukt. Yum!

Dessa små (med mamma) låg nedan för vår terrass? Hur sött!

Och trott eller ej, men dessa bilder tog jag i bussen på väg hem.

Sen provade jag pina colada och banana colada men till min besvikelse smakade ingen av dom särskilt gott! alldeles för mycket ananas smak. En av mina favoritdrinkar är pina colada men dom var inget att rekommendera.

Och ja, här var lite bilder från resan. Jag åker gärna tillbaka igen helt igår. Min flygrädsla är dessutom borta vilket jag aldrig trodde skulle ske. Jag vet inte hur jag skulle reagera vid turbulensens för det hade vi ingen.. Men jag är inte rädd längre :)

  • Resor

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Härliga bilder du bjuder på. Rhodos dit gick min första solresanouw.com/stenhagenbettan
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Åh vad kul att åka till Rhodos 😊evahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Det var underbart! 😊 nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229