Rädslor och fobier

Nu är det fredag igen måndag fredag måndag fredag, så känns det i alla fall.

Just i detta nu ligger jag i sängen och knappar på mobilen, musik hörs högt från en typ av fotbollsplan här lite längre bort, dock är det nog inte fotboll det spelar nu. Emellanåt hör man även en stor publik.

I förrgår spelade jag minigolf med Monica och -

och så långt man ser, ser det ju faktiskt ganska jämnt ut, men det fortsätter dock inte så bra... Det går alltid bäst för mig i början och sen händer det något, haha! För det första kan jag typ inte slå löst på bollen (jag försöker verkligen), så jag slog bollen ur banorna totalt fyra gånger (det händer även i biljard, fniss!). Alltså jag förstår inte vad jag gör... Banorna är för korta helt enkelt!! Och puttarna går helt åt skogen så jo, jag förlorade... Monica hade nog ganska tur att jag inte är en dålig förlorare utan jag är en sån som garvar åt mina "misslyckade" försök ;))) fast dock är jag inte snäll i spel utan har en riktig vinnarskalle. Ibland kan andras "misstag" få fram ett litet skadeglädjande skratt, mohahahaha :))) fast som sagt så är jag aldrig en dålig förlorare. De jag spelar med får gärna skratta och oftast skrattar även jag!

Sen då... Jag försöker få ihop en liten v-logg, bloggvideo eller vad sjutton det nu heter. Någon som använt movie maker för det?

Livet rullar väl annars bara på... Och det händer både bra och mindre bra saker. I KBT:n har jag börjat utmana mina rädslor och fobier (vad det är tänker jag dock hålla för mig själv), så jag är väl egentligen mer påväg än någonsin nu. Tufft är det, men jag känner att det fan får vara nog nu. Denna typ av behandling passar mig verkligen för där jag nu befinner mig i livet. I mitt forna jag kämpade jag mycket med mina känslor och min tidigare ätstörning, nu är det den sista biten biten kvar som inte riktigt gått att jobba med förut p.g.a. ovanstående, då det i sig tog mycket energi och var ett stort jobb i sig. Jag kommer nog aldrig bli helt kvitt grundproblemet som sitter i ångest, men det kan verkligen bli SÅ mycket bättre om jag bara kämpar på med ja, just mina rädslor och fobier!

Och nu ska jag ta mig upp ur sängen (har ätit frukost) göra mig iordning, äta lunch, gå ut i det fina vädret, köpa fredagsgodis och slutligen ta mig till Nygården :)

Gillar

Kommentarer

LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior
Jag spelade minigolf idag. Kan ju inte påstå att det gick bra... inte alls faktiskt. Banorna är för korta. Slog ut bollen typ 7 gånger eller nåt, haha. babustyle.forme.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Haha, trodde jag var typ ensam. Men då kan vi bilda klubb då 😉nouw.com/aflyingbutterfly
Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa
Kul med minigolf 😊evahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Det var det, det spelas allt för sällan! 😊nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229