Plötsligt händer det! - donation

I början var det faktiskt bara en kul grej, jag hade bestämt mig att spara ut håret till rumpan så att jag kunde sitta på det. Och sparandet började... På fb såg jag en dag en liten flicka som bestämt sig att donera sitt hår till cancersjuka som tappat sitt hår. Jag tyckte att det var gulligt av henne. Hon kan inte ha varit mer än nio år. Så helt plötsligt slog en tanke mig... "Jag skulle ju kunna köra min hårutmaning och sedan göra som flickan, ge bort det". Sagt och gjort jag har igår klippt av och lämnat mitt hår som ska (förhoppningsvis) ges till cancersjuka.

Och ja. Jag tänkte att eftersom jag ändå skulle av med håret så ville jag gå all-in.
Liksom Yolo! :p Jag hade tänkt mig axellångt hår med lite mörkare slingor än min egen hårfärg + lite uppklippt och etapper. Uppklippt och etapper blev det visserligen men det andra blev precis tvärtom... Kort hår och blonda slingor :)

Så här ser jag ut nu! Och ja, jag gillar det. Fast det är lite ovant men skönt. Det tar liksom inte "hundra" år att schamponera, skölja ur och torka håret. För visst jag utförde aldrig min utmaning fullt ut, men seriöst... Jag höll på att bli galen på trasslet, borstningen o.s.v. Men jag tycker att jag var relativt bra ändå :))). Det blev i alla fall midjelångt.

Detta armband har jag köpt till mig själv, för det är bra att vara snäll mot sig själv!

Sen en jättemysko grej... Idag när jag skulle kolla min post som vanligt ligger på golvet då den stoppas ner direkt i dörren, ni vet säkert hur jag menar, det är bara jag som inte hittar ordet. Hursomhelst, där låg en liten avi om något som ska hämtas på posten, grejen är den att jag inte har köpt något! Hur mycket jag än tänker och funderar så kan det inte vara jag. Idag har jag dock inte haft tid att ta ut det så jag får se vad det är imorgon. Spännande! Vem är den skyldige, haha! :)

Gillar

Kommentarer

Anita
Anita,
Såå fint gjort!! 😃siliiins.blogg.se/
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Carolina
Carolina,
Jättefint gjort utav dig. En fin person det är du verkligen <3 och vad fint det blev 😃
Sv; ja, det var det verkligen 😃
knaset.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Tack så mycket! 😊nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229