Pics!

Idag tog jag en liten promenad i området efter en eftermiddag i tvättstugan. Solen höll precis på att gå ner, så jag tog lite bilder med min digitalkamera som på den gamla goda tiden. Fast det tog ett tag innan jag kom på hur allting fungerade, haha. Numera använder de flesta människor mobilkamera. Vågade mig inte riktigt på systemkameran då det säkert skulle se lite suspekt ut.

Det som är lite tråkigt är att mina kameror är gamla och omoderna, d.v.s. kvaliteten på bilderna är inte längre bra utan bara ok. Allting utvecklas så fort numera så man hinner inte uppdatera sig till det nyaste innan det återigen är "gammalt". Fast lite nyare kamera skulle väl inte skada då de är från 2009.

Jag somnade i soffan vid 23 tiden i natt, sov där fram till 5.56 i morse. Gick sedan och la mig i sängen och sov några timmar till ;).

Tittar just nu på E.T. för andra gången i mitt liv. Första gången var förra sommaren med Emma och Anna. Och E.T. tycker jag är jättesöt samtidigt som han är lite småläskig. Filmen är dessutom lite sorglig tycker jag. Den filmen är väl jättegammal?
Någon som vill rekommendera en bra film?

Nä nu ska jag gå och ta en snabbdusch, byta sängkläder och sen vira in mig i en filt framför tv:n. Mys! och glöm inte bort att dra klockan en timme bakåt i natt :)

Gillar

Kommentarer

LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior
Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa
Fina bilder 😊evahle.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229