Pics!

Igår fick jag för mig att jag skulle ta en bild på min klänning jag köpte när jag var ner en snabbis på stan förra veckan. Jag märkte dessutom att jag hade en hel del bilder på den... Faktiskt så långt bak som 2014, ja så ofta fotograferar jag med min systemkamera nu för tiden. Det är egentligen ganska synd. Fast jag tittade i alla fall och tänkte dela med mig av några stycken. Det är mest naturbilder men, men;

Först jag i min klänning jag köpte. Och jag ser aldrig bra ut när jag ska lägga ut bilder på mig själv i detta stuk,jag vet aldrig hur jag ska stå och hur jag ska ha huvudet för att inte "hundra" dubbelhakor (jo jag vet, jag överdriver kraftigt! :p) ska titta fram. Det är helt enkelt bättre med oförberedda bilder OM, de är tagna på rätt sätt!

Den där röda saken ser ju faktiskt ganska läskig ut. Visserligen är alla insekter och skit läskiga. Undra vad som hände med denna myra, stack den i väg? Blev han käk? eller stod de helt enkelt som Ferdinand och luktade på blommorna. Who knows?!

Det var det! Jag hoppas på att få lite mer kamerasug när det blir vår. Vintertid blir det oftast inte så mycket i brist på inspiration. Brist på lust. Fast det senaste åren har foto med systemkamera och kompaktkamera varit ganska nedlagt för mig, lusten försvann när mamma och pappa dog. Jag tar dock mycket bilder med mobilen, men det blir inte riktigt samma sak. Fast i somras fick jag ju en liten kick och gick en fotorunda på 2,5 timme. Plötsligt händer det! haha. Så jag hoppas att jag får lite fler sådana kickar i år.

Gillar

Kommentarer

Katarina
Katarina,
Fina bilder 😊

Sv: Tack 😊
mekatta.blogg.se/
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Lili
Lili,
Vilka fina bilder!zilverka.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Tack så mycket fina du! nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229