Pepparkakshus och Lucia!

Igår var det lucia och jag såg det faktiskt på tv:n, dock på kvällen, men jag såg det i alla fall ;) Det blev lite pepparkakshuspyssel med Monica också, senast jag gjorde detta var när jag var barn tror jag. Mycket gelehallon behövdes på taket och vissa råkade ramla ner i min mage... Tusan också, bara hoppa ner sådär! ;)

Vädret i går var inte det bästa vilket var lite tråkigt på självaste Lucia, det regnade en hel del och snöregn vilket gjorde det snorhalt... Kunde inte snön som kom i veckan fått ligga kvar... Visserligen har vi snö kvar på backen men trädens grenar har det inte. Jag vill ha en vit jul och ett vitt nyår. Kanske Fjällen vore ett bra alternativ nästa år? Jag vill liksom höra det knakande ljudet från skorna när jag går, känna den där riktiga kylan bita i kinderna och bli den där vargavintern som de säger ska bli varje år. Ja jag måste ha blivit knäpp på äldre dagar. Jag som brukar älska hösten och hata vintern och nu är det helt tvärtom. Det var lika förra året, men inte året före det och alla andra år.

Förövrigt mår jag helt ok just precis i detta nu. Det svajar lite under dagen oftast, men det gäller att njuta av nuet. Vara här och nu. Och i går var det en vecka sedan jag blev utskriven, high five på den! Fast måste erkänna att jag är lite rädd för att det kommer ett riktigt magplask, men men nu är nu, jag måste leva i det!

Gillar

Kommentarer

Carolina
Carolina,
Men samma här! Jag minns i söndags då jag åkte bilen att jag tänkte: åh vad vackert det är med snö på träden. Sedan hade vi också sådant här snöblaskigt regn i tisdags men jag har inte tänkt på det fören du skrev det nu. Våra träd är också nakna utan snö.. Men snö på backen har vi allt. Det är också så fint! 😃

Sv; åh tack ska du ha 😃
knaset.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja, synd att det är helt borta nu, i alla fall här.nouw.com/aflyingbutterfly
MartinaOlsson
MartinaOlsson,
Hej! Jag vill bara tipsa dig om att lucka 21 i min julkalender nu är öppen 😊 I dagens lucka har två personer chansen att vinna varsitt superfint och viktigt armband från företaget Mig Äger Ingen UF, som står upp för kvinnor och arbetar emot sexuella trakasserier och ofredanden av kvinnor! Är detta något du skulle vilja vinna? Klicka då på länken nedan för att vara med och tävla 😊
http://martinaolsson.myshowroom.se/64361/julkalender-lucka-21-5/
(en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)
martinaolsson.myshowroom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229