Panncakes day! :)

Visst det är inte torsdag, but who cares, - inte jag! :) Idag har jag och Madde gjort pannkakor på Nygården. Det skulle bli 45 st fast det blev ännu fler. Jag kan säga att det låååång tid ... och eftersom att den ena stekpannan var jätteknasig tog det extra lång tid. Pannkakorna gick faktiskt åt som smör i solsken! så det kändes bra att folk tyckte om de också. Det hade ju känts lite surt om jag stått där med Madde och stekt i 2,5 timmar och det blev massor kvar för att de skulle ha varit äckliga. Jag testade några jag också och i min mage kom de ner utan problem ;)

Där hade vi ännu inte stekt klart (undre bilden), en hel del smet fanns kvar. Receptet måste ha varit väldigt missvisande gällande mängden!

Mmm... Mina smaklökar var in heaven! Egentligen skulle jag ha fotograferat det bra mycket tjusigare då när grädden och sylten låg uppe på., fast det glömde jag bort. Haha. Jag ville ju hugga in på en gång och tycker inte alls att det är gott när klet/sås ligger på all mat (nä, det var inte jag som la pannkisarna på, på min tallrik), det spelar liksom ingen roll vilken maträtt det är. Jag vill alltid ha såsen på sidan bredvid maten eller en liten burk bredvid så att jag kan "doppa" mina tuggor i den. Sådan är jag ;p jag är nu slut i fötterna kan jag lova... Huvudet också för den delen men gott var det!

Och nu tänkte jag ringa mormor för att sedan fortsätta att kolla på den tre timmar långa film jag började titta på igår. En väldigt annorlunda film måste jag säga. Jag har aldrig sett något liknande i alla fall. Berättar nog om den när jag tittat klart, liksom inte innan jag fått ihop alla trådar.

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Sv; ja, det hoppas jag också på! Hoppas att du kommer att få en bra februari månad du också! 😊

Jaså. Ja, då förstår jag vad du menar med söndagsångest. Ja, nej för att det har varit måndag har aldrig stört mig efter att det har varit helg. Men jag börjar uppskatta måndagar mer och mer då jag har i stort sätt varit ledig varje måndag förutom igår då, sen jag började arbeta på detta ställe! 😊
knaset.blogg.se
sandra
sandra,
alltid gott med pannkakor 😊www.sandramusic.spotlife.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229