Om...

Jag är inne i en period då jag tänker väldigt mycket på allt och ingenting. Hur det är nu och hur kommer det att bli i framtiden. Blickar tillbaka i dåtiden, vad mycket som har förändrats.

Tänker på om vissa saker inte hade hänt hur hade det då blivit? Om jag exempelvis hade valt en annan linje på gymnasiet. Om jag inte hade skaffat min älskade katt. Om jag inte hade mått dåligt. Om jag inte hade träffat mina underbara vänner o.s.v.
Jag förlorade ju min mamma och pappa när jag var 22år, lite mer än 10 år sedan.
Hur hade dom sett ut. Mycket frågor och tankar om... Känslor. Mycket av allt.

Nåväl...

Så här snygg ser jag numera ut fyra eftermiddagar i veckan ;) Fast jag tycker att det är bra och känns inte ett dugg konstigt (tänk hur fort människan anpassar sig... Förra året vid den här tiden hade jag inte en tanke på att vi ett år senare skulle använda munnskydd... Nä då oroade sig en stor del av Sveriges befolkning att bli utan toapapper...!).
Men jag måste ändå skriva Corona försvinn nu!! Jag känner hittills tre vänner som har haft det och två barn, ingen har hamnat på sjukhuset men ändå varit riktigt sjuka. Det känns som om alla kommer att få det till slut. Jag har aldrig någonsin varit så tacksam som nu över att få vakna frisk, för om jag skulle få Corona så skulle ingen kunna säga att jag inte kommer att dö. Vanligtvis dör man ju inte av att vara sjuk (nu menar jag feber, ont i halsen... Det klassiska) så då kan man säga "du kommer att bli frisk" men det här är ju totalt sinnes!


Till någonting helt annat VÅREN är här!!! :)) eller åtminstone börjar det likna vår. Jag hoppas att den är här för att stanna! fast det känns lite tidigt om det inte kommer mer snö (jag vill absolut inte ha det), men hoppas går alltid :).

Gillar