Och där kom den fruktade dagen!

Nu är helgen i princip över, en helt ok helg. Det var med vemod och lite ångest som jag gick till Treklövern i fredags. Sista förmiddagen. Sista baket. Sista frukosten (jag älskar brie, haha). Där. Tänk att jag snart har varit gått på Treklövern i ett år. Ett HELT år! och nu står huset kvar men snart inom kort kommer det att vara helt raserat, rivet som i en enda betongklump efter att ha stått där sedan år 1904. Inom dessa betongväggar har jag haft panikångest, jag har storgråtit, jag har skrattat, pratat och träffat en hel del underbara människor. Jag har bakat bröd och kakor, stått i caféet, scrap bookat o.s.v.
På onsdag ska jag Becca och Marianne ses på Treklövern för en sista vändan in, för att fika och liksom bara vara, kanske packa några lådor eller så. Det kommer att vara mycket stoj med flyttgubbar och allt som kan tänkas göras. Annars är jag ju ledig nu i tre veckor. Varför kan jag inte känna att det är skönt?! jag måste vara knäpp! Sen är det meningen att vi ska till Varva, där jag redan har varit en vända och faktiskt lämnade för att gå vidare till Treklövern. Det är dock meningen att det ska försöka efterliknas om jag förstått det hela rätt. Men men, en sak i taget!

Vintern är här igen. Igår var det bar mark och i förrgår var det riktigt skönt. Jag somnade i soffan igår natt och vaknade till och då hade det bara snöat lite. Men nu ser man inte gräsmattan längre och vägarna/gångvägarna är vita. Buhu!! fast inte så oväntat, I guess!
Natten till lördag så kunde jag inte, trots sömntabletter, somna förrän vid 3. Jag hade ställt klockan på 10.00. vaknar av den, stänger av (utan att egentligen tänka), somnar om och vaknar nästa gång 14.30!!!! himmel!! Vilken ångest.. Upp som ett skott, drar på mig kläderna, bort fort hemifrån för att fly tankar och känslor, iväg in till stan och där kändes det mycket bättre! Idag har jag varit ovanligt pigg. Städat, handlat, bjudit Carro på te och vi har som i vanlig ordning spelat Skipboo och Yatzy, jag blev mästare i båda för denna gång! :p
Nu den första lediga veckan har jag lite saker för mig. Jag ska som sagt fika på Treklövern, fika med Elin, luncha med Yasmin, möte och lite annat. Och om man tänker födelsedagar, i förrgår fyllde en kompis, syrran idag, imorgon en annan kompis och torsdag ännu en annan :) Mars är tydligen en populär månad!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229