Nyårsafton - hejdå 2018 välkommen 2019

Igår var det bilder och idag blir det lite text också. 2018 var inte mitt år. Det innehöll väldigt mycket jobbiga stunder. Gråt. Inläggningar. Sorg. Totalpanik. Depression. Ångest och en del ilska.

Men turligt nog så fanns det en del väldigt bra stunder också. Vänner vad gjorde jag utan er. Go fika, vinpimpling, shopping, prat och småresor. Ni vet nog inte hur mycket ni betyder för mig, det går inte att förklara med ord!

"Långbord" Först vi vuxna och sen smågrabbarna. Dessa två (som inte kommer att visas på bild) har en riktigt stor plats i mitt hjärta. Jag har fått se dom växa upp från blöjpluttar till 3 och 4 år.

Mat mat mat mat mat mat mat

Ostpaj med crème fraiche.rödlök och "kaviar" - såå gott!

Kött, potatisgratäng, vitlöksröra, bearnaisesås, sallad och vitlöksbröd.

Glass, maränger, glass, hallon och vitchokladmousse. Himmelskt.
Josefina kunde laga mat hon!
Och det där spelet var såååå kul. Man ska ha en sån där stor grej i munnen och göra olika uppdrag och så. Ser ju nästan ut som att man ska tandbleka, haha. Dreggel kan jag lova. Jag ville nästan kräkas, hahaha.

Men år 2018 var också året då jag fick svar på varför mitt mående pendlar så mycket (tar det en annan dag). Och det var även året jag fick reda på att jag förhoppningsvis kommer att få gå i någon form av terapi igen samt att jag inte har den klassiska men ändå en form av ptsd vilket jag kommer att få behandling för

Så 2019
Jag hoppas att detta blir ett lite stadigare år måendemässigt. Att behandlingarna ska gå bra. Mindre inläggningar. Mer resor
Fina vänner, fina syskon. och bringar mycket GLÄDJE!

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
GOTT NYTT ÅR finaste <3matildaberlin.se
Amanda (Swedish Passport)
Amanda (Swedish Passport),
Såg ändå ut som en fin nyårsafton, håller tummarna för att ditt 2019 blir helt fantastiskt!swedishpassport.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229