Nu ses vi igen! (tusan också)

Tre år sedan sist tog jag fram dessa och nu var det dags igen. Hade då ont i höger höft men tids nog försvann värken helt och sen återkom den bara då och då, men för en kort tid sedan har det istället flyttat över sig på vänster höft. Inte något jag har jag väntat mig om jag säger så.... Så ja, då är det väl bara att hoppas på att även denna värk (som ändå inte hunnit bli så stark) försvinner. Det känns lite som ett träningspass att gå på kryckor. Armarna får säkert "muskelpucklar" inom kort :p men jag känner mig som en snigel, det går då inte fort med dom direkt. Så jag har fått några övningar och imorgon blir det en första akupunktur som faktiskt hjälpte väldigt bra sist, så jag håller en tumme för att det ska bli samma resultat igen!

En positiv sak idag är att jag fick veta att mina prover/värden såg bra ut sedan jag sist tog prover. Jag har alltså haft brist på vissa ämnen i kroppen men nu är det återställt . Skönt! :)

Och imorgon är jag ledig från Treklövern då ska jag gå till den nya pizzerian för en lunch med en vän. Pizzerian som har flyttat in väääldigt nära mig. Haha. Då kan jag ju på ett sätt hoppas på att det inte smakar allt för gott! det är ju lätt att bli bekväm... HAHA!;) fast jag skulle förmodligen tröttna efter ett tag. Vad som händer sen vet jag dock inte. Men, men den som lever får se!
Nu blir det till att ta en dusch!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229