Nu är det snart dags!

Nu har vi fått ett slutdatum angående Treklövern, nästa fredag är det sista dagen d.v.s. första mars och sen är vi lediga i tre veckor, dock ingenting som jag ser framemot, kanske låter det konstigt men så är det.
Idag var jag på studiebesök på Varva och det kommer absolut inte bli samma sak vilket gör lite ont inuti, just nu håller dom på och bygger om en del så allting kändes väldigt kalt och stort, men vem vet det kanske blir hur bra som helst!
Förresten så här ser mina tisdagar ut... (bilderna, jag vet att det är onsdag idag) fika... fika och fika. Jevlans vad jag fikar när jag har caféet, haha! och båda kaksorterna på bilden har jag bakat, hihi! Men jag står faktiskt inte bara och säljer kakor utan det är mycket förberedelser innan och en hel del städ m.m. efter. Nu ska jag försöka leva i nuet, bara vara här och nu. Nästa vecka är nästa vecka, det är framtiden. Nu kan jag ändå inte påverka någonting. Tjo hej!

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Tur att inte jag jobbar där, för jag skulle nog börja rulla 😊 Kan liksom inte motstå gott fika när jag ser det! Hoppas det blir bra ändå på nya stället! Förstår hur du känner inför 3 v ledighet. Visst kan det vara skönt men när man inte mår så jättebra så kan ledigheterna bli väldigt jobbiga också, när man inte har något att distrahera sig med. Kram!!nouw.com/frokena
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja, visst är det svårt att stå emot :p
Det känns hittills ok att vara ledig denna vecka då jag har något planerat varje dag. Jag hoppas att dom andra två veckorna blir likadana.
Kramar
nouw.com/aflyingbutterfly
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Så gott det såg ut 😊evahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Och gott var det 😋 nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229