Neeeej inte igen!!! :/

Jag förstår verkligen inte vad som har hänt med mitt immunförsvar... Från att ha värsta superimmunförsvaret har jag återigen blivit förkyld. Eller ja, någonting åt det hållet, kan vara lite allergi också då det gärna kommer samtidigt. Två veckor och en dag har gått av det nya året woho liksom. Det har kliat i min näsa nästintill hela dagen, det kliar i min hals ibland och den känns konstig även om jag inte har ont i den, så här har det varit nu i några dagar... Täppt ena sekunden och inte täppt andra, det har nu börjat rinnsnuva också och jag börjar känna mig hängig. Why!!!? jag har hunnit träna tre gånger sedan jag hade halsfluss/streptokocker eller vad man nu kallar det och innan halsflussen blev jag ordentligt förkyld. Och jag som hade tänkt gymma på söndag. Hm... Det skulle då krävas ett mirakel för att jag ska våga göra det. En krasslig hals och träning är ju ingen bra kombo! åh, vad less jag blir...

På tal om annat, som jag nämnde i förra inlägget om trafiken. Jo det var så att jag skulle åka hem från stan och jag hade tänkt ta 16.05 bussen. 16.20 tänkte jag att jag nog skulle ta den andra bussen då denna bara kommer en gång i halvtimmen (samtidigt då får en bil något fel och sätter på varningsblinkers, lite kaos) då kom ju så klart den bussen när jag hade hunnit gått till den andra, tänkte att det inte var värt att gå tillbaka till den som kommit då det redan stod så mycket folk och väntade då den var så sen, och jag hade ingen lust att stå och trängas som en förpackad sardin. Så jag stod fortfarande kvar vid den andra som också var sen. 16.30 tänkte jag att den andra bussen skulle komma på första stället så jag gick dit. Seriöst det kändes verkligen som att jag gick fram och tillbaka hela tiden. Bussen stod då inne och jag tänkte att nu kan jag ju åka med den här. Men så jag gick och ställde mig där... Märkte att jag inte kunde få plats på den och det var dessutom något som inte stämde. Dörrarna fungerade inte så alla som satt på denna buss fick gå av (som jag frös om mina ben, ångrade att jag inte tog på mig benvärmare). Sen kom en annan buss efter ett tag (ca 16.55) som var jättesen. Busschauffören var stressad och in skulle folk som redan stått och väntat plus människor från förra bussen som gick sönder. Då kom jag tack och lov in tillräckligt bra i kön så att jag fick en plats allra längst fram, hoppade in så gott jag kunde (det är ju egentligen inte ett tvåsäte) och bredvid mig fick jag en flicka i 9-10 års åldern. När vi väl kom iväg så ställde sig en annan buss på tvären och varför den gjorde det vet jag inte, men den stod där ett bra tag. Alltså detta var den längsta bussresan på bra länge och dessutom längsta väntetiden, mina ben hann precis tina upp då var det dags att gå ut igen. Så kan det gå när man som mest vill hem och sätta sig i soffan...

För att detta inte bara ska bli ett klagomålsinlägg så tänkte jag dela med mig av lite bilder. Tyvärr knäppt med min mobilkamera. Jag måste verkligen börja använda någon av mina gamla, men telefonen finns ju alltid till hand och på den vägen är det. Men jag vill och ska byta.

​I morse var det -25 grader här. Ja man kan ju inte klaga på vintern i alla fall, i år kom den verkligen, varga vinter... Jo kanske?

Gillar

Kommentarer

Ztinas - Motivation att följa dina drömmar
Men fy vad tråkigt! Krya på dig!!ztinas.spotlife.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Det ska jag göra. Turligt nog är jag bara förkyld.nouw.com/aflyingbutterfly
Katarina
Katarina,
Åh vad kallt! Vi brukar ha det - 14 grader och jag tycker att det är jätte kallt, kan inte ens tänka mig hur kallt - 25 grader är!

Sv: Tack! Haha! Ja 😊
mekatta.blogg.se/
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Hm... Nä det kan jag tänka. Jag skulle nog beskriva det som lite för kallt 😊 nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229