Nästan ett armpass!

Det är skönt att vara ledig idag ... även om jag hade saker att göra på förmiddagen. Igår var jag på Nygården och bakade på förmiddagen, sen åt jag lunch för att sedan ta mig i väg till arbetsträningen. Jag var så trött när jag kom hem. Det är så irriterande att jag fortfarande inte har särskilt mycket energi. I morgon ska jag till läkaren klockan 9.00. så jag måste gå hemifrån kl. 8.10. och sen arbetsträning. Fast vi fick en ledig dag på fredag Yeejj :) efter det ska jag träffa Eleonor för en middag, eller vad det nu blir :).

Jag tog en promenad i solen lite tidigare idag. Gick till förrådet och släpade fram mina kryckor (som jag säkert inte har använt sedan i somras) då höften känns lite smått irriterad och jag ville ju inte förvärra det. Skönt att njuta lite av vädret som var (nu har det slagit om) en känsla av vår! Nog för att höften är smått irriterad, efter halva vägen började mina armar att ta slut och göra lite småont, haha :D. Jag hade glömt hur det kan kännas i början och det känns som om jag kommer att få träningsvärk senare. Gratis armpass, haha! :D

Ikväll ska jag äta middag med Monica, och eftersom att det aldrig blev någon pizza i lördags med Elin (till min stora besvikelse) kan det kanske bli det idag, om vi är sugna på det då. Fast jag fick äta god lasagne hos Elin som hennes kille hade gjort så det gick egentligen ingen nöd på mig.

Gillar

Kommentarer

Netti Starby
Netti Starby,
Vad mysigt att ni tog igen eran ikväll igår <3 Kramisstarbys.se
Carolina
Carolina,
Haha jag älskar då man bara ska njuta utav solen, men man är så otränad att man faktiskt får sig även ett härligt och svettigt träningspass medan haha xD men låter som härliga planer och skönt att du är ledig imorgon!
Sv; åh!! Tack finaste du <3<3<3
knaset.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229