Näradödenupplevelse och en förvirrad dag!

Igår var milt sagt varit en virrig och konstig dag. Det började på morgonen då jag skulle ha med mig mobilen när jag skulle till affären, jag lyssnar alltid på musik på vägen dit och hem. Jag letade överallt men kunde inte hitta den, jag gick säkert runt tre varv i lägenheten. Jag skrev till en av mina vänner på fb att ringa mig så att jag kunde hitta den. Jag hörde när hon ringde men jag hade ändå svårt att lokalisera vad den var. Så jag bad henne att ringa igen och då hör jag ringsignalerna i en av mina garderober, jag hade tidigare tagit ut en påse därifrån och måste då ha haft mobilen i handen och lagt den där inne av misstag. Jo så då hittade jag den men fick då skynda mig till affären för att köpa lunch. Egentligen hade jag planerat in det så bra, det var inte meningen att jag skulle ha stressat i överhuvudtaget. Så maten jag hade tänkt äta åts inte då det hade tagit för lång tid att göra eftersom jag var tvungen att gå till Treklövern så jag skyfflade i mig en banan liksom fil och flingor.

Sen har jag frågat om saker som nästan legat mitt framför näsan på mig. Till slut sa jag att lita inte på mig idag.
I cafeterian när jag skulle sätta mig på en stol vid ett bord så MISSADE jag självklart stolen och landade på golvet och slog armbågen i stenväggen. Visserligen trodde personerna som fanns i närheten att jag slog i huvudet (dom såg ganska förskräckta ut), jag hade ganska tur med andra ord.

När jag sedan satt med min andra kopp te för dagen (jag brukar ha sked i för att få och trycka ut den bästa smaken. Jag tänkte att jag ska gå och hämta en sån där man kan lägga tepåsen på. När jag stod där framför skåpet hade jag glömt bort vad jag skulle göra, men tänkte att det nog var en sked jag skulle ha. Så jag la i skeden, väntade lite på att tevattnet skulle bli lite mindre varmt, började dricka och inte förrän då märkte jag att jag faktiskt hade två skedar i... :D:D:D:D

Hem från Treklövern går jag som snabbast på tio minuter. På den lilla stunden höll jag på att bli överkörd av en bil!! Det var en tant som satt bakom ratten, en tant som inte borde ha körkort längre! fy tusan vad rädd jag blev. Rädd och förbannad då jag inte gjorde något fel! jag hann få en bild i mitt huvud om hur jag dog eller överlevde med några krossade ben och möjligtvis ett blodigt huvud.
När jag sedan fortsatte vägen hemåt stod jag på rätt av vägen (visst det finns en knölig trottoar på andra sidan, men man skulle inte kunna möta någon där. Jag stod så långt in som jag kunde och vägen är BRED... Men ändå kom det en bil som tutade åt mig och blängde surt när han åkte förbi. En kvinna på andra sidan tittade på mig och ryckte på axlarna, liksom jag... Hon fattade inte heller. Efter det ville jag hem så fort som möjligt, men då var jag väldigt uppmärksam! Alltså, jag orkar inte med mig ibland :)

Gillar

Kommentarer

sarah
sarah,
jo det är bra www.klarahs.blogg.se
Blondina
Blondina,
OH shiet, fan va läskigt gumman 😟 sv; men tack sötnos 😊blondinas.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja, det var riktigt läskigt! :/ nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229