Näe skitsnö!! :(

Jo det snöade i princip hela dagen igår + hela natten. Från vår till vinter IGEN!!! så fruktansvärt tråkigt.. Fint med snö på grenar och så men det kommer att bli plusgrader från imorgon. VARFÖR MÅSTE VÄDRET SVÄNGA SÅ FÖRBANNAT!!=#/+?* Näääe skitsnö!

Från det ena till det andra. Igår natt sov jag jättedåligt, efter att ha lunchat och gått en runda på stan med Elin F, en tjej från avdelningen... (Jag som inte skulle ha några vänner därifrån, hmm... Visserligen så är det bara hon). Vi hade det jättetrevligt, men när jag kom hem då klockan var ungefär 17.00. stupade jag i säng fram till 18.30. för att äta middag. Fast jag blev dock inte speciellt pigg av att sova. Fast idag vaknade jag helt 10.30. Då hade jag visserligen snoozat några gånger och vaknat en del under natten, men att sova så länge man vill är SÅÅÅÅ SKÖNT!!!! Tråkigt nog är jag fortfarande trött, men det ska väl gå ändå. Blir säkert bättre när jag kommit ut i snön.

Snart ska jag gå till jobbet, om cirkus en halvtimme. Måste väl ta tag i mig själv och göra i ordning det sista. Hm orkar inte idag, blä! Sigge (katten) verkar ha kul i alla fall, han har vaknat med sitt spralliga humör, min stora lilla pälsboll :)))


Gillar

Kommentarer

Amanda CL
Amanda CL,
så mysigt med katter <3 Hoppas du har blivit piggare nu, att vara trött är ingen hit direkt :/

sv: ja jag hoppas det 😊
kram
amandacarlberg.se
A
A,
Vad är det för jobb du har? Antar att du arbetstränar. Känns det bra? Saknar dig och hoppas att du mår bra, att allt är okej. Stor kram!annmi.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229