Min kropp goes bananas

Ja, så kanske man skulle kunna se det. Alltså jag fattar inte; allting liksom hoppar, kroppstemperaturen hoppar mellan feber och inte feber... typ varje dag nu i två veckors tid (och jag har fått en läkartid den 15 mars...). Det gör ont i huvudet ibland, trycker vid örat ibland, ont som fan i ryggen, skinkan gör ont ibland och jag är trött trött trött! what is wrong with me?! Jag som vill träna!!! Hursomhelst har jag i alla fall bokat in mig på ett syntest imorgon. Bara för att. Bland annat tröttheten som jag ändå tror är något annat än dålig syn, skulle jag få något så tror jag max på läsglasögon. Eller ett par heltidsglasögon med ett glas utan styrka och det andra lite svag styrka, jag har sedan jag var tio år haft liiite sämre syn på ena ögat men aldrig behövt glasögon enligt det där testerna i skolan... Sen fick jag åka på ögon akuttid på sjukhuset år 2010 då min kropp också gick bananas, haha. Men nä inga glasögon. Fast å andra sidan jag börjar ju komma upp i åren nu, höhö. Gissa om det tar emot att skriva ;)

Nåja. Nu sitter jag vid min gamla dator då jag skulle skriva ut lite saker, jag har liksom inte lärt mig hur det fungerar med den där nya, jag lyckas liksom aldrig med den. Och jag kom faktiskt på att när jag blir irriterad på den mer nya datorn, att den är så långsam och nu jämför med denna då är den mer nya datorn otroligt snabb! haha, den sega datorn som jag nu sitter vid kom själv fram till att det tog något runt 300< sekunder att starta om. Alltså hur stod jag ut med denna så länge som jag faktiskt gjorde?

Jag har även kollat igenom lite bilder och blev väldigt ledsen i ögat då jag kom fram till att jag måste ha deletat en fotomapp av misstag. Det måste ha varit när jag överförde och så... Så tråkigt och ledsamt, minnen som nu bara får finnas i min hjärna. Suck. Sen hittade jag bilder på mig själv också då jag såg ut som en pinne (usch!), men sen hittade jag denna bild också från 5 mars 2010 :)

Gillar

Kommentarer

? Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ?
Hoppas du snart mår bättre. Inte kul att ha det sådär :/evahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Det har gått över nu tack och lov, bara tröttheten kvar nu... Fast det kan vara annat också. nouw.com/aflyingbutterfly
Ztinas - Motivation att följa dina drömmar
Såå härligt med sol 😊ztinas.spotlife.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229