Midsommar

Nu är midsommardagarna slut och ja, det är väl egentligen inte en speciell högtid för mig. fast i år på självaste midsommarafton hade jag och Carro ändå lite midsommarkänslor. Vi skulle egentligen ha suttit ute på en filt med lite smått och gott, men inte helt oväntat så kom det lite regn (en midsommar utan regn är ingen midsommar- fast förra året var det en av sommarens varmaste dagar med klarblå himmel och gassande sol, undantag typ), så någon filt blev det inte. Men efter ett glas vin och när det slutat regna gick vi ut och plockade blommor för att göra kransar.

Carro lyckades få till en krans, det gjorde dessvärre inte jag trots att jag såg framför mig precis hur jag skulle göra, men inte hjälpte det.. Jag måste träna inför nästa år, haha!

Efter det blev det tacos, massa prat om allt och ingenting, rosévin körsbär och vattenmelon samt en del spel. Vi hade köpt två flaskor rosévin (vi drack inte upp båda) varav ena flaskan är ett rosévin producerat av Pernilla Wahlgren, riktigt gott! det andra vinet var också gott fast lite för torrt för min smak (om torrt är som jag tänker och tror att det är?)

Igår på midsommardagen gjordes inte många knop, jag orkade inte då jag inte lyckades somna förrän vid 04.30. på morgonen (Carro gick vid 01)... Vaknade visserligen vid 11.00. Men det blir ändå en omställning som känns. Idag har jag tvättat och inte så mycket mer, jag ska ska dock gå till affären lite senare och kanske dammsuga efter det.

Imorgon blir det Treklövern igen vilket känns bra.
Från det ena till det andra, att fotografera har legat på is en längre tid och det har bara blivit någon bild då och då, men nu börjar lusten komma tillbaka lite och det känns kul :) Och nu ska jag äta middag, värma på ris och korvstroganoff som jag gjorde för några dagar sedan mmm...

Gillar

Kommentarer