Lyckligare kan ingen vara

Igår var jag och Elin F på bio (jag går typ på bio en-två gånger om året), hon bjöd mig på allt som en 30 års-present! Det blev baconchips och Cola zero till mig (muuums). Det var riktigt längesen jag åt baconchips. Hon la först fram Sour Cream chips, det var tydligen det populäraste... Men det fick hon lägga bort! Sour Cream and onion är nog en av alla chipssorter jag inte tycker om.
Jag har tittat runt länge men inte hittat någon film som jag skulle vilja se, men det blev som rubriken lyder 'Lyckligare kan ingen vara'. Och vad tycker jag om den... Jag tycker att den var ok men inte så mycket mer än så. Det kändes som att vissa läste direkt från manus. Men ja, ok dock ingenting jag skulle rekommendera. Fast för kanske en vecka sedan såg jag 'en man som heter Ove'. Den är däremot en film att rekommendera, både sorglig (eller ska jag säga ledsam, kanske både och?), lite små humoristisk och fin!
Totalt av 123platser i biosalongen var vi 6st, haha!

Gillar

Kommentarer

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Jag tycker den filmen var jättebra faktiskt 😊evahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Jaså 😊 vad är det man brukar säga, 'smaken är som baken' 😉nouw.com/aflyingbutterfly
Naatly
Naatly,
Den filmen har jag velat se, men trist att skådespelet inte var helt hundra. Jag har jättesvårt för att kolla på filmer där det känns som att de läser från ett manus. Kramnouw.com/naatly
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Du kanske skulle tycka den är bra 😊 Kram nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229