Lite hit och lite dit!

Det har hittills varit en tumult vecka... Måendet har svajat väldigt mycket. Var inlagd natten till tisdag fram till onsdag. Det som är så jobbigt med mitt mående just nu är att det kan vända så snabbt, nu hade jag visserligen känt av det lite redan på lördagen och jag tänkte att det nog "tynar" ut men det bara fortsatte.

Efter utskrivningen fikade jag med Elin samt gick runt lite på stan. Jag hittade ett par sjukt snygga, gröna byxor på HM vilket jag naturligtvis måste gå tillbaka med och byta ut då jag hittat ett litet hål. Alltså, jag har alltid samma tur när det gäller sånt där, fast jag har blivit noggrannare men ibland bara händer det...hm...heehe.

Igår snöade och blåste en stor del av dagen. Jag tog en sväng till affären som tar ungefär femton minuter och väl där såg jag ut som en snögubbe. Men är stor skillnad att få pudersnö i ansiktet jämfört med blötsnö. Det var faktiskt skönt (trots busväder) att få lite luft! När jag väl var där så hämtade jag ut ett paket, ett paket med dom fem sista säsongerna av Rederiet :)))) Dom svenska nittio-tals serierna är ju bara för charmiga, just saying!

Klockan är runt ett på natten nu och det snöar och blåser fortfarande. Jag hoppas det kan vara lite uppehåll imorgon när jag ska ut på jakt efter en födelsedagspresent. Födelsedagspresenter tycker jag är svårare att köpa ju äldre man blir, fast jag funderar på ett smycke fast då blir ju frågan vart?! Aja jag lär väl hitta någonting, någon gång i alla fall.

Nä, nu ska jag sova. Det ska bli så skönt då jag är nyduschad har nytvättad pyjamas och som bonus en renbäddad säng. Good Night, Sleep tight!

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Skönt i alla fall att det inte blev en så lång inläggning denna gång! Tycker det är mysigt med mycket snö, men definitivt inte när det blåser!! Jag tycker födelsedagspresenter är olika svåra beroende på vem de är till. Men lättast tycker jag att det är att handla till småflickor! Fullkomligt älskar att leta efter presenter till dem och hittar alltid för mycket! 😊 KRAM <3nouw.com/frokena
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Skickar stor kram till dig vännen!! <3matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229