Ja lite så här

Just nu snöar det ute och jag hatar snö, våren KOM NU!
Treklövern har ju som sagt (i förra inlägget) startat igen efter fem veckors uppehåll. Och jag önskar att det vore ångestfritt men det är det inte. Ny lokal, nytt hus, nya sysslor.. Det kommer nog ta ett tag för mig innan det känns helt bra!

Lite saker som har hänt på sistone är att jag har varit till Elin och Rikard på lite spelkväll vilket var trevligt! jag blev kvar fastän jag inte hade tänkt det, men det känns ganska obehagligt att gå ute på gatorna där dom bor. Eftersom att Agnes sov i soffan sen två dagar tillbaka så tog jag kuddarna från soffan och gjorde en liten madrass, inte det skönaste direkt. Så när vi gick och la oss halv fem så somnade jag aldrig, när dom andra sov gott gick jag upp och åt jag godis till frukost (vi fyra delade på 2,5 kg hahaha) innan jag smög ut till bussen vid klockan nio, alltså usch vad jag hatar när man inte kan sova.. Efter ca fyrtiofem minuter kom jag hem och la mig i sängen och skrev på messenger en stund senare somnade jag vid tolv och sov fram till fyra eftersom att jag ställt klockan, då var jag i alla fall halvt människa igen. Men det var helt klart värt att vara uppe en natt för trevligt hade vi. Det började med första bilden slutade i andra (ganska suddig, jag vet), hehe. Men jag var rätt städad och drack inte så mycket.

Sen har jag budat på denna jacka och fick den för endast hundraarton kronor. En perfekt vårjacka när den väl har tänkt komma på riktigt.. Btw vilken skrattgrop jag fick, haha!

Sen har jag varit till Nygården och spelat Skipboo samt Fia med knuff. Jag har ju haft all tid i världen, så varför inte? Nygården har och är en liten extrafamilj, när jag inte hade något att gå till så hamnade jag där. Man känner nästan alla och vet vilka som kommer, man har trevligt tillsammans. Spelar spel, bakar, åker på utflykter för en billig peng och ibland händer det speciella saker där som exempelvis för inte så längesen då dom bjöd på mat, fika och trubadur på det m.m. Jag är sällan där nu nuförtiden eftersom att jag är på Treklövern sen ett år tillbaka men när jag väl kommer är jag alltid lika välkommen!

Sen har jag ätit med några tjejer på Helt enkelt vilket var jättetrevligt, maten var jättegod och för min del blev det en halloumiburgare. Alltså jag älskar verkligen halloumi och deras burgare är verkligen så utsökt god och man får riktigt stora bitar, mums! Det blev dock ingen efterrätt men dock ett glas rosé som Malin bjöd mig på.

Efter allt ätbart spelade vi shuffleboard, det var första gången för mig och seriöst jag har nog aldrig varit så dålig i ett spel förut. Stackars Malin som var tvungen att vara med mig, haha! Ni skulle ha varit där och sett, jag var såå sjukt dålig!! men jag måste ändå säga att jag tog det med ro och asgarvade emellanåt.

Sen har jag varit till farmor en del och sällskapsätit lunch, men för det mesta har jag träffat vänner. Jag är så väldigt tacksam över att jag har dom, att slippa känna sig ensam. För dom finns ju alltid där på ett eller annat sätt <3

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Shuffleboard har jag aldrig testat, men vore himla kul! 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229