Inlagd

Natten till söndagen blev jag inlagd och kommer att vara det fram till fredag.

På söndagen sov jag chockartat i 15 timmar... Dom försökte tydligen att väcka mig men lyckades inte, så 16.30 vaknade jag. Hahaha!! Jisses!!!

Men det har varit väldigt jobbigt dessa dagar. Sovit mycket och ångest, ångest!!

På torsdag är det begravning. Usch. Jag vill bara att dagen ska vara över!!


Denna blus tänkte jag ha då i alla fall.

Varför jag är så här personlig just nu, det vet jag inte.... Psykisk ohälsa är ju inget att skämmas över/för, inte enligt mig. Kanske låter jag inlägget ligga kvar eller så försvinner det. Det blir som det blir. 

Gillar

Kommentarer

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Fina fina du, hoppas det snart blir bättre igen <3evahle.se
FrokenA
FrokenA,
Fina du! Begravningar, avsked är seriöst det värsta som finns här på jorden!! Kärleken är smärtsam! Tycker inte heller psykisk ohälsa är något att skämmas över egentligen, ändå skäms jag. Eller egentligen inte skäms, men eftersom jag vet hur folk kan tycka om det så vågar jag inte alltid vara öppen med det. Inte med folk som inte har egen erfarenhet. Antar att det låter konstigt, men ibland önskar jag mig att själv få bli inlagd bara för att få släppa kontrollen lite och få andrum. Inte så att jag tycker att det är något att sträva efter, om du förstår, men jag önskar verkligen ibland just att jag fick lite andrum, att få släppa allt för ett tag. Men jag vet inte om jag nånsin skulle våga söka akut hjälp....Stor kram! Hoppas allt har gått bra med begravningen (så bra det nu kan gå...) och du är jättefin i den där blusen!! <3nouw.com/frokena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229