Illamående gånger tusen!

Helt ärligt så är det ganska drygt i mitt liv just nu. Nästan ingenting går vägen. Jag känner en extrem ångest och en stress som heter duga vilket ger mig ett konstant illamående. Ett illamående som gör det svårt att både äta och dricka då det känns som att det lika gärna skulle kunna komma upp samma väg som det kommer ner. Inte ens godis känns särskilt lockande så här på fredagen, och jag som vanligtvis älskar godis!

Annars så ska jag väl dammsuga och städa lite inför kvällen då Elin N kommer över och stannar till imorgon. Kanske kan det få mig på andra tankar, jag hoppas det i alla fall! och på tal om ingenting så snöar det idag lagom till det att snön före precis hade försvunnit. Visst det är bara mitten av februari, fast just nu vill jag nog helst bara att det ska bli vår!

​​Förresten, om det är någon som undrar så gick jag faktiskt på sångkursen i måndags. Det gick bra och rösten höll även om vi bara höll oss till bokstaven M och A för att försöka få in självaste tekniken med andning och hela köret. Fyra gånger kvar nu.

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Jobbigt att det är så! :/ hoppas verkligen att det kommer att bli bättre för dig <3

Sv; ja, det är verkligen härligt med en ny och fräsch dusch!
knaset.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Tur så är det bättre nu 😊 nouw.com/aflyingbutterfly
Erica
Erica,
Jag vill också att det ska bli vår! <3faithhopelove.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja skulle vara skönt nu! <3nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229