Höst!

Oj, vad längesen det vart sedan jag skrev sist. Svaret till det är att jag inte haft lust att blogga någonting, men nu är jag back on track! :)
Det har väl egentligen inte hänt så mycket. Visst det har blivit höst på riktigt nu och den första snön föll igår, tack och lov så fastnade den inte! Ingen vinter ännu, please! Vintern är den årstid jag tycker sämst om. Jag önskar mig bort till Grekland igen, haha! :)

Jag har träffat en del vänner och vi har fikat, spelat spel, ätit gott, druckit mousserande vin o.s.v. I veckan träffade jag bland annat min kära syster och vi satt och pratade om allt och ingenting i fyra timmar, vi ses alldeles för sällan!

Jag rekommenderar verkligen flaskan till vänster, Pizzolato! mycket bubblor i den, jag älskar bubblor!

Sen har jag varit på Treklövern och det har gått bra. Men hösten är så mörk, jag gillar inte när dagarna blir mörkare och mörkare. Jag försöker dock få lite mysfaktor och tända ljus!

Att gå till affären senare på kvällen är lite läskigt. Inte hela vägen utan bara när jag går den sista biten,ner och förbi bommen där finns det inga gatlysen... (visst kallas det så?) men det är bara att bita ihop lite och ta sig igenom det. Blä!

Och ja, det var allt för i kväll. Nu ska jag försöka sova, god natt!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Håller med om att det verkligen blivit höst nu, men lite mysigt ändå! 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229