Hängig liksom mosig

Alltså jag blir galen av att aldrig få känna mig frisk! har fortfarande småont vid örat och ena käken, så när jag tuggar gör det alltså ont. Sen har jag en trötthet som heter duga! Igår kväll sov jag två timmar innan jag gick upp för att kolla på film... Och blev jag piggare... Nä... Sov 11 timmar i natt men är fortfarande lika trött, har dessutom fortfarande pyjamas på mig vilket inte hör till vanligheterna när jag varit uppe i cirka två timmar. Det är så drygt att inte orka. Och magen krånglar och har sig. Nu känner jag att jag är ganska negativ i min skrift, fast det kanske inte är så konstigt efter den fjärde eller femte extrema förkylning sedan januari? det finns ingen vits med att spela glad...

Doktor Therese in action!

Igår köpte jag en nässköljare på apoteket, fast jag tycker inte att det gjorde någon större skillnad. Självaste sprutan tycker jag ser ganska läskig ut, haha :p läskigt stor! fast kanske gjorde det mer nytta än vad jag kände?

Försökte mig på lite frisyrer här om dagen. Inte så avancerade, men ändå någonting. Det är ju lite tråkigt att jämt göra samma. Jag måste utforska vad det egentligen finns att göra med frisyrer för långt hår, kan tänka mig att finns massor :)

Förövrigt funderar jag på att flytta så jag letar lägenheter. Jag har ändå bort i samma område (fast i två andra lägenheter också) i sju år. Det känns som att det är läge att förnya sig lite. Fast det kommer med största sannolikhet att bli i samma stad, jag känner inga behov i att flytta till så nytt.


Få se om jag ska träffa tjejerna ikväll eller om orken tryter. Hjärnan vill men frågan är om kroppen känner samma sak, dubbelsuck! men kanske trotsar jag i alla fall. Som sagt det visar sig.

Gillar

Kommentarer

Anita
Anita,
Flytta lät inte fel 😃siliiins.blogg.se/
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Nä bara jag hittar något så 😊 nouw.com/aflyingbutterfly
Elin
Elin,
Förstår att det är tungt. Det tär på både kropp och mentalt att aldrig få hinna vara frisk ett tag. Ständigt återkommande förkylningar kan också vara lite tunga för kroppen i längden.

Ja, jag har tur på det planer - jag har många människor runt mig som gör mig så otroligt mycket gladare i livet, även i de svåra stunderna.

Det är svårt att hålla modet uppe då, när man faller så där och inte vet hur man ska göra för att sluta älta och kunna ta sig vidare. Bara du vet hur du fungerar för att klara det.
kramar
www.uturanorexin.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Jo usch för förkylningar... nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229