Grått grått grått och en uppdatering

Nu har jag nyligen gråtit framför Sofias änglar, jag ska inte titta på sånt där...! Annars då, jo just nu handlar det om överlevnad. Jävla medicinabstinens. Just nu äter jag åksjuketabletter eftersom att jag mår illa vilket gör att jag har jättesvårt att äta under dagen och är yr i huvudet, atarax för panikångesten (hjälper inge vidare) jag får av att bara röra på mig... får inte äta benzo just nu för att jag deltar i en
DBT behandling ----> (dialektisk beteendeterapi)<----, dock inte en hel session, dimmsyn så drygt...! just nu känner jag mig så trött. Tröttare än vad jag annars skulle ha varit antar jag. Jag orkar inte vara på arbetsträningen hela tiden ut men jag går i alla fall dit, det är alltid trevligt att träffa kollegorna. Allt känns annars rätt grått just nu, men inte bara i allmänhet utan även vädret, vädret är förskräckligt!!! kan det vara mer höstaktigt??? nåja ligga under filt och titta på tv är ju i alla fall rätt mysigt när det blåser och regnar så fasligt mycket.

Igår var jag hem till Elin F som nyligen har flyttat till mitt gamla område. Jag hade köpt med mig en lila cyklamen som visade sig passa in perfekt. Vi åt pizza till lunch på en pizzeria som jag aldrig ätit på förut trots att jag bott så nära i 8 år. Är inte det helt otroligt! för hur som så var det den godaste pizza jag någonsin ätit. Varför har jag väntat så länge, haha! Hon hade gjort en urrensning av en hel del kläder. Jag som länge har velat köpa nytt blev mättad av att jag tog det mesta som hon plockat ut vilket nästan var två plastkassar, hihi. Gratis kläder aldrig fel.

Och just nu ska jag försöka få i mig min andra hälft av kebabrullen jag beställde hem igår.
Hare gott!

Gillar

Kommentarer

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Sofias änglar är så bra. Kollar dock väldigt sällan på det. evahle.se
Anita
Anita,
Kan inte titta på sånt program... Blir så ledsen.. siliiins.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229