Funderarkväll.

Huvudet är fullt av funderingar ikväll. Tankar om allt och ingenting. Varför gör man vissa val fastän man vet att det inte är bra? är det för att lära sig något, ett misstag, eller är det bara? Nu kanske jag är lite kryptisk fast så får det väl vara ibland, I guess!

Igår kväll var jag hemma hos Elle, vi åt tahimat, godis och tittade på film. En trevlig kväll! när jag skulle gå till busshållplatsen när jag var på väg hem så snöade det otroligt mycket. Jag kunde inte se särskilt mycket framför mig, nästan så att jag ville blunda mig fram istället för att få snöflingorna i ögonen. Så ja, vitt var det och jag kände mig som en snögubbe.

Och idag åkte julen ut för min del, i alla fall nästan allt. Känns faktiskt ganska skönt fast samtidigt lite sorgligt. Jag menar tänk så mycket man planerar för en enda dag (julen), och allt åker bort fortare än kvickt. Hursomhelst, jag får ta det sista imorgon vilket är det små dörrmattorna, dukarna och gardinerna.


Glöm inte frågestunden. Svaren publiceras imorgon efter klockan 18. 

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Jätte härlig snö bild! 😃

Sv; tackar! Kände mig riktigt modig efter att jag hade klättrat. Ska troligtvis klättra imorgon också! 😉
Mutnings inlägget är uppe nu! 😊
knaset.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Det är bra, för det är modigt! 😊 ok, ska läsa det nu! 😊
nouw.com/aflyingbutterfly
A
A,
Måste också ta tag i allt julpynt. Har inte så mycket egentligen, men det är rätt bökigt det här med att plocka ner stjärnor och knöla in dem i skåpet med julpynt (som är alldeles proppfullt av kartongerna till stjärnor och ljusstakar). Sen har jag en gran att ta ner hemma hos mamma. Älskar att ha gran, men gillar varken att klä den eller att ta ner den 😊 Tänk om man hade ett trollspö att vifta med 😊
Kramis!
annmi.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Haha, håller verkligen med dig! 😃nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229