Fuck cancer!

Nu är det den så kallade cancermånaden. Det är hemskt hur många som faktiskt drabbas av olika cancerdiagnoser . Min morfar var en av dem och dog 72 år gammal, för 11 år sedan.

​​Igår gick jag in på en kvinna på min fb, det var så längesen jag hört något från henne annars brukade hon skriva fina texter och även inlägg till mig, lite chockad blev jag, tydligen så dog hon för ganska precis 1 år sedan. Min dator har av någon märklig anledning inte visat hennes inlägg överhuvudtaget då jag varit in flera gånger, men igår surfade jag runt på mobilen och såg alla 'vila i frid' inlägg. Jag träffade henne för första gången för 7 år sedan på skrivarlinjen jag gick på då som höll på i 1 år. Sen har vi hållit kontakten via fb då hon bodde nere i Skåne. På skrivarlinjen berättade hon under en lektion då vi pratade om personliga saker att hon hade varit drabbad av bröstcancer men att hon då var frisk. Som jag förstod det nu så dog hon av lungcancer.
Hon var en mycket bestämd dam med starka åsikter och kunde lätt hamna i konflikter, haha. Jag vet att jag inte gillade henne i början och höll mig faktiskt ifrån henne, men ju mer tiden gick och vi lärde känna varandra så kröp det fram en kvinna med ett mycket stort och varmt hjärta. Tack för att jag fick lära känna dig!

Sem har jag en vän som också är drabbad men det verkar som hon klarar av den. Jag hoppas!

Fuck cancer!

Någon av er läsare som antingen känner någon som överlevt/dött i cancer?

Gillar

Kommentarer

A
A,
Oh...jag har en vän (ett par år äldre än mig) som har spridd cancer. Tror inte hon har så långt kvar, men hon vill aldrig riktigt prata om det, så det är svårt att få veta. Det värsta är att hon har 4 riktigt små barn. Och hennes man har också cancer!!!! Det är så tragiskt så det är inte sant! Jag saknar henne redan...och jag är så himla ledsen för hennes små barns skull! Livet är så orättvist!
Kram!
annmi.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Nej men gud så hemskt! 😟 Det är så orättvis! är hennes man lika dålig eller tar behandlingen på honom?
STOR KRAM från mig! <3
nouw.com/aflyingbutterfly
WELA
WELA,
Usch vad hemskt!wela.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229