Förra veckan var en fin vecka med vänner

Det började snöa natten till tisdag och det höll på hela dagen och en stor del av kvällen. När jag gick till treklövern blåste det som bara den och dom tunga snöflingorna stack i ansiktet, jag kunde knappt titta rakt fram när jag gick utan jag var tvungen att kolla ner i marken. Hemvägen fick jag medvind så det var lite bättre (därav bilderna).

En ledig dag. Onsdagseftermiddagen spenderade jag och Malin på stan, vi tog en långfika (det är sååå trevligt att långfika). På bilden är allting tomt men Malin åt mat och jag en kladdkaka, mina vänner behöver typ inte fråga mig om vad jag ska fika... Även om jag faktiskt funderade på att ta hallonpaj! ;)

Men jag drack också en bam bam bam!

Chai latte! så gott

Jag brukar klara mig på en cola zero...Men jag blev sååå sugen på chai latte när Malin tog en kaffe latte (det skulle jag däremot aldrig dricka, kaffe är sååå äckligt! var tvungen att smaka men hua inte gott, mina smaklökar har inte förändrats).

Efter fikat och en liten snabbrunda på stan sa jag och Malin hejdå och sen drog jag ner till Pinchos för att möta upp Elin och hennes kille Rikard. Elin bjöd mig på denna drink, mums så gott! även om den blev ganska sötsliskig i slutet, det där röda godisbandet på isen var det första som åkte in i min mun haha.

Jag har varit där en gång förut och då var det jättegott och det var fortfarande så himla gott! jag tog baconlindade dadlar (min favorit), fish and chips, vårrullar och halloumisticks. Jag ångrar inte mina val!

Och till sist blev det denna goding (dubbelfika mums). Marängsviss; skumbanan, vaniljglass, maränger, smarties, chokladsås och maränger. En riktigt god middag. Jag rekommenderar Pinchos!

På torsdagen var det Treklövern igen och sen på kvällen kom Yasmin över som behövdes muntras upp lite. Vi spelade spel och pratade om allt mellan himmel och jord.

Fredagen var det Treklövern på förmiddagen och sen drog jag hem. Hamnade framför t:vn och orkade inte röra en fena och lite så blir det väl när man arbetstränat hela veckan plus lite håll i gång . Fast jag gick till affären och köpte bland annat godis ;) det var faktiskt ganska skönt med friskluft, väl hemma hamnade jag i soffan igen.

På lördagen var jag bjuden på lunch och efterrätt hos farmor, egentligen skulle vi ha setts redan i julveckan men tiden har inte riktigt funnits Så vi bytte julklappar och jag fick bland annat två sådana, så söta! däremot står det god jul på dom men det kan inte hjälpas.

På kvällen kom Carro över för en vin och spelkväll

Igår söndag, sov jag väldigt länge (jag är en människa med stort sömnbehov numera, haha. När jag gick på gymnasiet klarade jag mig på tre-fyra timma hm...) då jag somnade vid fyra. Det blev det en långpromenad, städning och filmtittande. Och det var den veckan, en fin och bra sådan. Jag tror och hoppas att även denna vecka blir minst lika bra.

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Skönt att du fått ha det så pass bra och lugnt!! Tycker ändå att du gör ganska mycket, många olika saker. Du stannar inte bara hemma i soffan, som jag lätt gör så fort jag är ledig och inte måste jobba. Superkram!nouw.com/frokena
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Jo, jag har väldigt bra vänner måste jag säga. Nu räknas inte mina vänner med i det jag tänker skriva då jag mer än gärna umgås med dom. Fast jag tycker att det är jobbigt att vara hemma och bara vara. Fast jag skulle ALDRIG umgås med mina vänner för att jag känner mig desperat, utan jag gör andra saker också, ibland orkar jag inget alls och är hemma men då får jag ångest av att "göra ingenting". Tankarna bombaderar. Hm... Fast har ändå blivit bättre på att bara ta det lugnt, så det går ju åt rätt håll! Men en vecka som sådan ger så mycket positiv engeri 😊. Kramar! nouw.com/aflyingbutterfly
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guu vad mycket gott!! MUMS <3nouw.com/matildaberlin
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja det smakade himmelsk gott! 😊 <3 nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229