Flyttdax!

Hösten är här och har väl varit framme ett tag... Den kan vara rätt mysig med stickade tröjor, fina färger på löven, tända ljus på kvällen (när det inte blir mörkt för fort) sol och en oförklarlig frisk luft. Fast när jag tittade ut lite snabbt igenom fönstret i fredags morse så såg jag till min förfäran snö på taken och lite på marken (tack och lov borta nu)... Och det är väl där det börjar, den omysiga hösten... Snöblandat regn, löven som ramlar ner helt och hållet som lämnar kala träd, lerigt och blir mörkt alldeles för tidigt (i natt ställdes ju tiden en timme bakåt).

Nåja, Annars är det snart dags för flytt., redan i morgon faktiskt. I fredags spenderade jag sista dagen på det nuvarande stället vi är på.. Min handledare på cafét bjöd mig på en chokladruta gulligt :) (hon vet att jag älskar chokladrutor och cola zero, (typ det ända jag brukar ta till fika annars får det vara liksom, haha!) Nu ska "Treklövern (det heter inte Treklövern längre sedan 1,5 år tillbaka, men jag säger det fortfarande då det är enklast att förklara och vill bibehålla namnet ;)) flytta till Nygården som jag tidigare nämnde i förra inlägget. Nygården i sig har varit/är ett aktivitetshus där man kan gå in och ut när man vill, kanske ta en fika, spela kort, snacka åka på utflykter m.m. Där spenderade jag mycket tid för några år sedan (läs i kategorier både här och på förra bloggen). Nu ska alltså Treklövern och Nygården slås ihop men kommer att vara två verksamheter. Nygården i sig kommer att finnas kvar precis som tidigare men vi "den andra verksamheten" är där under samma premssier som förut, vi kan inte komma och gå som vi vill utan vi har våra uppgifter och gör det vi alltid har gjort. Det ska bli väldigt spännande att se hur detta kommer att bli och se ut. Det känns dock märkligt att vi kommer att vara där när jag vet hur det har sett ut förut. Det det negativa är väl att jag måste börja åka buss, stället ligger egentligen inte långt bort men tillräckligt långt för att min höft ska bli dum (skit typ!), detta i en återigen ökande Corona tid...! Blää

Carro kom över ikväll. Vi åt middag tillsammans, drack te och spelade Yatzy. Jag VANN för en gångs skull, Haha! På tal om te, Jag har druckit mycket av den varan på sistone. Känslan att värma händerna på tekoppen, en varm filt och tända ljus, så mys!! :) I övrigt funderar jag på att lägga mig snart, kan vara bra då jag ska försöka komma upp vid sju imorgon. Hah, hur det går blir roligt att se. Sigge ska operera bort tänder på tisdag och då måste jag upp tidigt lite övning sådär!
Så ja, nu blir det till att göra mig i ordning, God natt!

Gillar