Flytt och annan skit!

Just nu känns det som att jag ska somna. Jag antar att det beror på att jag inte sov någonting natten till igår. Fast igårkväll sov jag redan klockan 19.45. och vaknade 12 timmar senare, alltså klockan 8.00. Så i morse tvättade jag, skönt att ha det gjort nu, tvätt är aldrig roligt tycker jag och de senaste dagarna har jag bara skjutit upp den.


Flytten blir snart av, den 1:a augusti lämnar jag denna lägenhet som jag bott 5½ år i, den innan i samma område 3år, nu flyttar jag in i en lite mindre lägenhet på andra sidan stan! Det ska bli trevligt och jag längtar redan. Ett minus är dock att det är på tredje våningen utan min hiss vilket inte är jättebra med tanke på min höft (det finns en stor anledning till att jag flyttar, det var bara tacka och ta emot denna lägenhet, som tack och lov föll mig i smaken!). Fast det kommer nog gå bra förhoppningsvis. Sen går bussarna mer sällan och affärer ganska mycket längre bort. Pluss är dock att det är lite närmare stan, bra läge, närmare till vänner och en fin lägenhet :). Inför flytten nu är det bara jobbigt, syskonen har burit ner alla kartongerna som fanns på vinden vilket var MÅNGA och i de fanns minnen efter mamma, pappa, syskonen och annan skit som är mitt! allt ska rensas och sedan även en viss del slängas.... Så jag bor nu i ett ganska stort kaos.

Igår träffade jag Emma och hennes syster, vi tog en fika på coffee lounge. Jag tog dock inte det vanliga jag brukar ta nämligen kladdkaka utan jag provade istället deras hallonpaj och den var faktiskt, också den, väldigt god!

Jag vet inte riktigt vad jag har sysslat med den senaste tiden men dagarna går otroligt fort. Jag tycker att det har varit något hela tiden. Hemma har jag inte varit särskilt mycket. Nu blir det dock ändring på det för all rensning (som jag skrev om högre upp) som ska bli klar innan flytten... Fast det gör inte så mycket bara jag har något att hålla på med.


​Förresten, har ni något förslag på vad jag kan skriva om? Ha det bra! kram

Gillar

Kommentarer

Charlotte
Charlotte,
Flytta är ett verkligen pain in the a*s. Hoppas du kommer på plats snabbtblinglover.wordpress.com
LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior
Inte långt kvar nu. Hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet! Vill också flytta.babustyle.forme.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229