Firar in semestern på akuten!

Ja, då var min första semesterdag från Treklövern här (av två veckor). Jag hade väl tänkt att detta skulle bli en lugn dag med en av mina vänner. Men icke. Jag har känt mig så konstig nu i några dagar och höll på att svimma igår... Så jag ringde 1177 idag då symptomen kvarstod/kvarstår och dom tyckte att jag skulle åka in till akuten.

Jag åkte in. Trodde väl att det skulle räcka med att få komma till familjeläkarjouren, men jag fick ett armband, säng och ett bås. Ekg och prover togs... Sen låg jag där och bara tittade, samt blundade, i tre och en halvtimme. Fast sen fick jag veta att det inte var akut (men bra att jag sökte) så jag kunde åka hem. Jag ska tänka på att dricka och äta ordentligt. Inte för att jag har något problem med det... men man är ju inte van vid denna värme! skulle jag börja kräkas så ska jag åka tillbaka.

På tal om ingenting, den där klisterlappen som håller fast infarten gör förbannat ont att tas bort...

Carro kom körde hem mig. Tack för det! :)
Det blev en smarrig pizza sen när jag kom hem :) så det var början på min semester!
och nu ska jag snart lägga mig och sova.

Förresten så träffade Jag Emma (som jag saknat så mycket!) och hennes lillasyster Anna igår. Det blev "lunchdejt", minigolf, glass och filmkväll (med godis of course :)) mycket trevligt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229