Ett virr varr...

Att det händer mycket i mitt liv nu är inte att överdriva. Både bra och dåliga saker... Jag försöker att hålla mig till det bra och jag lyckas ibland, men ibland så blir det just bara ett virr varr i skallen och det känns som om jag inte får i ordning på någonting. Grejen är ju också den att jag faktiskt inte kan göra något åt situationerna heller. Är det något jag ogillar så är det ovisshet, fast å andra sidan är det väl ingen som gillar det... Men om jag ska skippa det dåliga och gå över till det bra! :)

Det är vår, vår, vår!!! och blommor börjar att blomma. Aldrig någonsin har jag njutit så mycket av våren som nu, inte vad jag minns i alla fall.

Jag är mycket på språng, träffar vänner, är på Nygården, lägenhetsvisningar o.s.v. Btw jag har så fina vänner! <3

Det finns alltid två sidor av ett mynt, på ett sätt ser jag mitt liv ganska osäkert och jobbigt just nu; fast samtidigt så är allting egentligen ganska spännande, vad det handlar om berättar jag förmodligen längre fram.

Just nu längtar jag till helgen. "Imorgon" är det torsdag och sen är vi där (om man inte räknar helgen från lördag då)... :)))

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Åh den där muffinsen såg inte helt fel ut! 😃

Sv; tack ska du ha, för din röst på klackskorna! 😃

Tack, det är inte kul då personer dör, men men :/
knaset.blogg.se
Amanda CL - Life is art
Amanda CL - Life is art,
muffinen såg god ut 😃
härligt med krokusar också 😃
amandacarlberg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229