En nyttig vecka

Jag hade bestämt mig för en nyttig vecka denna vecka. Vilket menas med att äta bra mat och inget fika i veckan mer än eventuellt helgen. Men detta gick så fel som det kunde, haha! måndagen startade med en bra frukost och lunch sen en trevlig middag med Malin, middagen bestod av varma mackor. Det är egentligen inget fel på varma mackor men det ingick inte riktigt i min planering. Fast vad göra när allt annat kändes äckligt där och då. Så jo, det blev varma mackor. Och naturligtvis blev vi sugna på efterrätt också :P. Vem kan motstå dessa stora chokladbollar när vi redan hade blivit frestade när vi beställde middagen. Inte vi. Så måndagen som skulle starta en bra struktur på maten.. bara för att jag ville ...började ju otroligt bra :D not!

Haha, det ser ut som om jag är typ 18 år eller något!!! men de där "bollarna" var ju goda, eller hur Malin? ;)

På tisdagseftermiddagen träffade jag Elle och vi skulle först till systemet och sen var det egentligen så att jag skulle ha åkt hem, men det blev så att jag följde med henne hem. På vägen hem så "råkade"vi köra in på Max drive - in..... Oops! och återigen det är inget fel på Maxmat, men det ingick inte i min plan för denna vecka.

Och varför inte lite polkagris till filmen....! direkt från Gränna, jag tog smaken av melon och den smakade utsökt gott, sådär godisgod melon. Elle tog tuttifrutti, smaskens var dessa. Så, började min nyttighetsvecka. Men igår gick det bra i alla fall, trots att jag grät mig igenom halva dagen. Idag har det hittills gått bra, men imorgon blir det godis (jag hade en tanke på att skippa det denna vecka, men ähh... ork int, vill inte heh). och alkohol på lördag. Nä, jag tror jag döper om denna vecka till; jag äter vad jag vill, Jag njuter av det jag vill ha i stunden.... Det får bli en nyttighetsvecka en annan gång i framtiden ;)

Idag har jag tvättat och dessutom tagit en promenad. En promenad mina vänner var det säkert ett år sedan jag tog senast. Det har ju inte gått förut då min höft och rygg har gjort för ont. Nu hade jag visserligen lite ont igår, men det gick bra ändå idag. Kryckorna fick följa med och lurar och musiken i öronen. Så skönt! Det är så härligt, allra helst när man inte gör det på tvång, utan bara för att få luft och röra sig lite. Fast promenaden som förut tog 25-30 tog idag ganska mycket längre, men vad gör det liksom? Hursomhelst, jag blev som mest bara lite stel i höften och ryggen, höften började göra lite ont i slutet annars gick det jättebra! kanske inte kommer göra det varje dag, men kanske någon gång ibland i alla fall.

Nu ska jag gå och städa Sigges lådor, i över en vecka väntade jag på den där förbaskade sanden som annars brukar ta 2-3 dagar, igår fick jag den äntligen. Så det är väl dags att ta tag i det nu!

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Härligt att veckan startade så bra matmässigt haha 😉 själv hade jag också tänkt en sådan vecka fast inte att jag ska äta nyttigt utan att undvika godis eller liknande. Det har gått bra faktiskt. Endast ätit en mazarin på arbetet igår, annars har jag faktiskt hållit mig undan från socker och idag får jag äta gottis! 😃

Sv; haha, visst är det roligt! Att man fotograferar då ingen ser xD jag får panik då andra ser vad jag fotar eller ska diskutera det sedan med varandra eller liknande eller enbart tittar på mig! ^^,
Ja, det ska bli kul att få berätta för er på måndag eller på onsdag! 😃

Det gick bra faktiskt. Jag arbetade med henne igår faktiskt och hon bad om ursäkt så det gick bra 😊
knaset.blogg.se
Anita
Anita,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229