...

För några dagar sedan tog jag och Carro årets första minigolfsrunda. Carro vann stort. Jag är inte förvånad, haha. Hon vinner alltid mot mig i just minigolf, annat är det i Yatzy. Hehe!


Någonting som är kul är att vi båda är riktiga vinnarskallar, skadeglädjen är alltid den sanna glädjen om man säger så 😁

I fredags spenderades dagen och kvällen med Elin och Agnes hemma hos Elin. Vi drack lite gott, pratade om allt och ingenting. Jag som kan sova hur länge som helst tvingade upp mig 14.30 på lördagen ÅNGEST! Jag var inte bakis (drack bara två cider) utan jag är helt enkelt bara väldigt bra på att sova när jag väl somnar. Egentligen hatar jag att sova, haha!


I söndags blev det tacos med Carro följt av spel.

Förra veckan åt jag svenska jordgubbar för första gången i år. Såå söta och goda!!!

Idag blev det inge Treklövern, vattnet skulle tydligen vara avstängt... Istället har jag plockat lite i lägenheten, gosat med min lilla pälsboll, handlat, gått på promenad, tittat på film o.s.v. En ganska seg dag då jag var så jättetrött i några timmar.
Imorgon ska jag fixa pass, wiiie 😀. Jag vill åka nu, nu, nu, nu!!
Och hotell bokades med Malin idag, till Stockholm . Vårt femte år, det har blivit som en tradition. Så himla trevligt! 😊

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229