Regn och rusk

Oj, vad det har regnat på sistone! alldeles alldeles för mycket. Men te och mysiga kläder klarar man sig långt på. Den vinrödaktiga stickade tröjan som syns på bilden är så skön. Lång och skön. Och snart får jag (som faktiskt tycker att det är snyggt) användning av mina benvärmare också. Någon av er som använder det?

Åh :/// jag håller på att bli galen på utsättningen. Jag har konstant panikångest, ibland är det lite lättare men en stor del av dagarna är den ihärdig och stark att jag nästan kräks (bokstavligt talat), jag behöver liksom inte göra något för att den ska gå i gång. Eller jag känner av den när jag sitter också. Jag bara väntar på att dagarna ska gå så att jag bara kan få sova, sova, sova. Har du själv haft panikångest på en stark nivå kan du nog förstå mig.

Och därmed säger jag god natt. Hoppas ni sover gott!

Gillar

Kommentarer

Ksl
Ksl,
Bra att du skippa benzon. Den vidmakthåller ju bara ångesten. Bästa sättet för att ångest ska lätta är ju att våga ha den. Så heja dig. kom ihåg att utsättningen leder till något gott!
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Tack för din kommentar, och för att du hejar på mig 😊 nouw.com/aflyingbutterfly
lilbabustyle
lilbabustyle,
Regn och rusk är det för mycket av. Jag hatar det! Usch, jag lider med dig. Önskar jag kunde hjälpa dig igenom utsättningen. Vet själv hur jag var. Jag var triggad hela tiden, hade konstant ångest, var arg, ledsen och allt på samma gång 🙁❤❤ nouw.com/lilbabustyle
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Jadu, denna in och utsättning önskar jag inte någon. Hade jag vetat att jag skulle må så här hade ingen fått röra mina. Jag är glad att jag i alla fall än så länge tar mig ur sängen..! 😟 nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229