November - en tuff månad

Just nu är det mörkt och kallt ute när jag skriver detta inlägg. Det är tur att man kan tända ljus och lampor inomhus, det i sig kan vara ganska mysigt. Annars är november en tuff månad för mig. Först är det fars dag, det skulle kunna vara vilken dag som helst om man gick in för det, men jag kan inte. Fars dag var ingen vanlig dag för mig. Det var dagen jag gav pappa långkalsonger eller strumpor. haha. Nej men dagen är fortfarande inte lätt för mig. Det känns mest bara sorgligt och innehar en stor saknad.
Jag fyller år i mitten av november, jag tycker inte om att fylla år. Förra året "firade" jag inte min födelsedag, jag var på psykiatrins avdelning för första gången (där jag hade varit i två veckor och var ovetandes om att jag skulle få vara där i tre veckor till) och berättade inte om dagen för någon. Jag förbjöd folk att komma. Fast i år är det annorlunda och jag ska ha en liten bjudning på fika. I år känns det inte lika jobbigt som förra året även om jag fortfarande inte gillar dagen. 
Mammas dödsdags är i slutet av november; minnen snurrar, sorgen och saknaden är fortfarande så stor trots att det då snart är 7 år sedan. Som jag redan skrivit så är november en tuff månad. Men men år, månader och veckor går vare sig man vill det eller ej.

Gillar

Kommentarer

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Beklagar sorgen över din mamma. Styrkekram <3 evahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Tack fina du! <3 nouw.com/aflyingbutterfly
lilbabustyle
lilbabustyle,
Förstår att november är en jobbig månad för dig. Alla minnen, känslor som väcks... Men du är stark och vi finns här ❤ grattis i förskott fina du! nouw.com/lilbabustyle
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Tack fina du! <3 nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229