Det där med ålder...

Igår spysnöade det hela dagen i princip och oj vad mycket snö vi har nu. Jag som vill ha vår!!! Det dröjer nog väldigt länge nu. Suck!

I morgon ska jag hem till en vän som fyller 25 år. Hon vill inte göra något stort av det så vi ska äta god middag - kycklingsoppa och ett gott bröd till. Sen blir det filmtajm och godis! yum yum. När jag fyllde 25 år då blev det fest! Mina närmaste vänner kom, jag hade frågesport, vi dansade, drack goda drinkar och hade det väldigt kul. Mina två senaste födelsedagar har jag "firat" på slutenvårdsavdelningen. I år då ska jag fan vara hemma. gärna må bra!!! då fyller jag ju 30 år = party för min del (i alla fall som det känns just nu). Jäklans vad fort tiden går! Hittills har jag inte haft någon större kris kring det men det kan ju bero på att jag nyss fyllt 29.

Gillar

Kommentarer

Carolina
Carolina,

Härligt att få fira en vän som fyller 25 år. Ändå en stor ålder som man gärna vill fira 😃
Sv; tusen tack 😃

knaset.blogg.se
lilbabustyle
lilbabustyle,
Tiden går snabbt! Har aldrig riktigt firat mig själv. Oftast har vi familjedag, spelar minigolf, förloraren bjuder på glass (oftast jag) och så avslutar vi med tårta hemma sen. nouw.com/lilbabustyle
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229