Det där lugnet och allt annat

Nu har jag befunnit mig på Treklövern i lite mer än en månad skulle jag gissa. Och det går bra, jag har börjat komma in i rutinerna, ökat en dag (numera går jag dit fyra gånger i veckan) samt träffat en del nya människor. Förra veckan hade vi marknad och loppis. Marknad för att det faktiskt görs en hel del grejer här som verkligen är hur fina som helst.
Och trots att jag ibland får sluta tidigare och är trött så går jag inte hem utan jag sätter mig till dagens slut (alltså min tids slut) med en kopp te och bara insuper lugnet. Hemma dricker jag nästan aldrig te, men kanske är det något att börja med igen? för av någon, för mig, märklig anledning så kan jag sitta utan att känna stress, it´s lovely.

I lördags var jag på bröllop (borgerligt bröllop) vilket var trevligt. Varmt och skönt var det också., så dom prickade ju in bra, för samma dag fast i fredags åskade det. Usch! jag hatar verkligen åska och 'är ganska rädd faktiskt. Men ja, nu är dom man och fru! Det är många som gifter sig i min omgivning nu samt värsta babyboom. Själv tror jag inte att jag kommer att skaffa barn, kanske låter det hemskt i vissas öron, men inte i mina. Fast ja, man vet ju aldrig. Gifta mig skulle jag däremot kunna tänka mig!

I söndags var jag och spelade minigolf med Carro, och jösses vad dålig jag var. Och nej det är inte p.g.a. dåligt självförtroende jag skriver det... Nej, jag sög verkligen! det var riktigt längesen jag hade så höga poäng.

Åh idag är jag så fruktansvärt trött, fast det blir så när jag tagit mycket lugnande kvällen innan. Jag vaknade inte av larmet, eller jo efter 40 min. Inte bra - inte bra alls! fast jag har ändå varit ganska effektiv hittills. Varit till affären, städat och snart ska jag tvätta, men sen ska jag minsann lägga mig i soffan och inte röra en fena.

Gillar

Kommentarer

Anita
Anita,
Kul med golf 😃 siliiins.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229