Den senaste tiden!

Oj, oj vad tiden går! och idag började min två veckor långa semester. Jag vet inte riktigt om jag tycker det är skönt eller inte. Jag är en person som fort blir rastlös så det gäller väl att ha mycket saker att göra I guess! En fråga som jag har fått är vad jag arbetstränar med och vad jag egentligen verkligen gör, svar dyker upp i ett annat inlägg.

Ja, jag har ju bland annat klippt av mig 3 dm hår som jag har donerat bort till, förhoppningsvis, peruker till cancerdrabbade människor och har då även känt mig som en rymdvarelse. Och om hur det går till ska jag också svara i ett annat inlägg då även den frågan har dykt upp.

Jag har gått på upptäcksfärd i en skog i närheten där jag bor. Jag hittade en minigolfbana innan skogen, där har jag tänkt att jag ska spela med någon/några av mina vänner *blink blink". Och ja, i skogen lyckades jag (helt ärligt) gå vilse. Jag gick säkert i 20 min för att hitta tillbaka i det stora hela gick jag över en timme... Och lite till. Fast på ett sätt var det skönt att bara gå och gå och inte veta vart jag skulle hamna, massor av stigar. Och jag kom då inte ur skogen på samma sätt som jag kom in, haha! när jag väl trodde att jag skulle komma ut så kom jag fram till en tomt så jag fick gå runt allting! När jag begav mig hem sen, alltså när jag kom ut ut skogen och gick på vägen, så hann jag precis hem innan det började att verkligen SPÖregna!!!! det riktigt öste ner.

Det har varit fina färger på himmelen

Jag har varit till farmor och farfars (när han levde) sommarstuga ute på landet... Eller typ något sånt. Med dass, vedspis och icke rinnande vatten.

Fikat en del m.m.

Gillar

Kommentarer

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Jag blir också rastlös väldigt fort faktiskt. Fina bilder 😊evahle.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Tack så mycket! 😊nouw.com/aflyingbutterfly
iidaeiinarsson
iidaeiinarsson,
Hoppas du får en trevlig semester 😊nouw.com/iidaeiinarsson
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Det fick jag 😊nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229