Den där trötthetsdimman!

Nej, jag mår inte bra nu, jag har inte mått bra dom senaste tre dagarna heller. Jag har varit inlagd och kom hem igår (jag tror bara att syrran fick veta det denna gång, det blir ju så ofta och så korta inläggningar så folk får veta efteråt istället om det skulle komma på tal).

Idag har jag varit hem till farmor och försökt hålla ögonen öppna, det kändes så dumt att knappt orka titta, jag blundade lite när hon gick och diskade. Benen är blytunga och jag har nästan sovit hela kvällen trots att jag inte sovit dåligt i natt. Undra om det ens går att sova bort denna trötthet? Varför ska det vara så jobbigt att leva ibland? varför upprepas detta gång på gång, på gång. Som min samtalskontakt sa "Det måste vara något vi har missat, frågan är bara vad". och är det ens något...

Imorgon ska jag träffa min syster för en lunch, vi ses sällan så det ska bli trevligt. Jag hoppas innerligt att jag mår bättre då. Jag hoppas att vi går på Coffee lounge då jag älskar deras halloumisallad och dessutom behöver jag bara en stämpel till för att få en gratis måltid, haha! Mjoo jag är stammis, dom som jobbar där vet exakt vad jag ska beställa, ibland tar jag ex en annan läsk bara för att jävlas, Haha!

På tal om ingenting... Våren verkar äntligen vilja smyga fram lite här. Gud vad jag längtar till dess att det faktiskt är vår på riktigt! Dra på sig ett par snygga lätta skor som ex converse samt en jeansjacka. Liksom istället för att pracka på sig en massa kläder prackar man av.

I lördags hade jag och Carro en trevlig vinkväll. Vi lagade pasta och quornbitar med indisk sås samt vitlökssås. Mums!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229