Brrr!! kallt!! och världens mördarpass!!

Jag känner mig lite bättre igen, inte riktigt så bra som jag känt mig en tid nu, men ändå bättre än vad det var för några dagar sedan. Jag verkligen hatar de där svängarna som oftast kommer väldigt snabbt ... fast tack och lov kan jag hantera det mesta lite bättre sedan jag fick min medicin i september. Jämför jag med samma tid förra året så är det en väldigt stor skillnad! det tror jag att vemsomhelst som känner mig skulle säga.


Nog för att jag tycker om vintrar med minusgrader
och lagom mycket snö för att undvika halka och slask, men idag måste tillochmed jag säga att det var för kallt! inte för att jag frös eller så då jag tog på mig ordentligt med kläder, men astman kom oinbjuden.

Bara till busshållplatsen som ligger 4 min bort kändes det som att mitt hjärta skulle hoppa ur bröstkorgen. Höll på att få panik då känslan (som idag var verklig) av att inte få tillräckligt med luft får min kropp att minnas panikångest... Men jag stod där i busskuren och intalade mig själv om att jag skulle skärpa mig, panik löser inga problem, tänkte jag. Väl på bussen kunde jag andas i min inhalator. Det vågade jag inte ute, vem vet den kanske hade fastnat på mina läppar, hahaha :P. Klockan 11.30 var jag på ett spinningspass. Jag hade inte varit på ett 55 minuters spinningspass på flera veckor och jag trodde verkligen inte att jag hade tappat så mycket kondition och styrka, haha! så därför kallar jag det för världens mördarpass.... Mina lår och knän värkte och efter första blocket av tre hade jag nästintill silmjölk i mina ben, hahaha!!! Då tänkte jag, "vafan jag orkar inte mer", fast skam den som ger sig. Jag vägrade låta silmjölken vinna över mig. Dock insåg jag att jag hade planerat lite dåligt då jag sedan skulle till Nygården för att äta lunch (istället för att åka hem och knappt hinna äta alls), en person frågade mig när jag hade varit inne en stund om jag hade sprungit då jag var så andfådd, men nope... Astman var det och en till puff intogs. För att sen ta mig till ett möte. Alltså det var så jävla jobbigt att gå som tant Agda 95 ungefär :P pigg blev jag i alla fall. Men benen ville inte riktigt vara med längre. Nästa pass måste göras snart igen så att det inte fortsätter i samma spår som detta. Hell no! vågar knappt tänka på hur jag känner imorgon, förhoppningsvis kommer jag upp ur sängen, höhö. Nu ska jag ha två vilodagar och sen köra gympass på söndag. Så skönt att ha kommit igång med träningen igen. Hoppas bara på att hålla mig frisk nu så att jag slipper tappa mina träningsrutiner och komma ur gängorna igen.

Mötet jag var på var helt ok. Förutom alla blanketter som nu måste skickas in p.g.a. hyran som ändrats, pengar som inte längre kommer in, aktiviteter o.s.v. Jag blir nästan gråtfärdig med alla papper som måste vara med i olika ansökningar; deklaration, hyresavi, årsredovisning o.s.v. Blä, blir galen på sånt där. Jag kommer bergis att få tillbaka "det och det fattas, du har skickat fel". Alltid hittar det något!

Förresten detta var min fruktsallad igår. Tänk vad gott det kan bli när jag inte är lat :P och jag glömde räkna upp att även honungsmelon fanns i med kanel på.. Hihi.

Gillar

Kommentarer

A
A,
Alltså alla dessa blanketter...var så glad att slippa det när jag slutade vara sjukskriven! Blev en stor lättnad. De är ju inte heller gjorda så att en "vanlig dödlig" ska kunna fylla i dem utan att allt blir fel.
Har varit lite sugen på att testa på spinning, men vågar inte riktigt, för jag tänker att jag inte kommer orka lika mycket och lägen som de andra.
Usch, visste inte du hade astma! Måste vara jättejobbigt i kylan!!
Stor kram!
annmi.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Ja bläää! Jag blir alltid så nervös på dessa blanketter. Hjälper ju inte mot stress precis, haha! Jag tycker absolut att du ska testa, jag var också rädd för att jag inte skulle orka första passet + att jag inte skulle kunna stå och så som alla andra. Men vet du, det gör ingenting! de är väldigt noga att man ska träna för sin egen skull. Orkar du bara sitta och inte göra det stående övningarna så är det helt ok. Jag kan säga att jag gjorde det första gångerna, mina benmuskler var inte lika starka som jag då trodde; men nu har jag i alla fall bättrat på de lite ;P Skulle du inte orka hela passet så är det ingen fara. Alla gör efter sin förmåga. Jag fick veta att jag hade astma i mars förra året tror jag att det var. Hittills har den bara visat sig i kylan en gång och det var igår när det var -24 ute. Kan vara så olika. Stor kram tillbaka!nouw.com/aflyingbutterfly
Amanda CL - Life is art
Amanda CL - Life is art,
usch vad läskigt, blir astma värre av kyla o så?
borde träna! Har träningskort på friskis men kommer aldrig iväg :/

sv: det är verkligen jobbigt att börja känna igen, det är väldigt skrämmande och gör väldigt ont. Jag håller också på med det i min behandling nu. Så jag ska lära mig vad de olika känslorna är hos mig
kramar <3
amandacarlberg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Jo ibland kommer min astma då när det antingen är väldigt kallt eller väldigt varmt. Kan ju komma annars också. Tar exempelvis inhalation innan jag ska träna.

Jo håller med dig att det är jobbigt med känslor. Tar tid att vänja sig vid. Jag kan inte säga att jag är helt van vid det ännu. Men bra att du ska få en sådan behandling. Låter super!
Kramar <3
nouw.com/aflyingbutterfly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229