Brain On Fire

Det var längesen nu, men idag har jag tänkt att komma med ett litet filmtips! :) det var nästan så att jag hade glömt bort denna kategori... Men i samband med att i natt när jag inte kunde sova la mig och slumpmässigt tittade på denna film "Brain on fire", en väldigt bra film enligt mig. Jag hade ingen aning om att den faktiskt är verklighetsbaserad utan jag såg det i slutet när eftertexten började rulla. Hursomelst...

Denna film handlar om om 21 åriga Suzannah, som lever ett bra liv som hon är nöjd med. Hon bor i en egen lägenhet med sin nya pojkvän; jobbar på ett jobb hon trivs med och är omtyckt på. Allting är bra fram till det att hon en dag börjar "försvinna" under små små sekunder (den som en gång har haft en typ av panikångestattack där ljudet blivit dovt och man inte riktigt är där, förstår nog precis vad jag menar). Det börjar långsamt, Suzannah själv inte riktigt vad som händer och värre blir det, hon söker upp en läkare men han hittar inga fel varken på blodprover eller hjärnröntgen. Ljuden av det som händer runt Suzannah blir starkare och som i en enda röra i hennes huvud... Samtidigt som hon gör allt för att hålla sig koncentrerad. Hennes lägenhet blir mer och mer likt en soptipp och hon har svårt att sova på nätterna. Hon går från neutralt till euforiska tillstånd samt ner i dom lägre och försvinner mer och mer från sig själv, tror sig höra vad människor tänker om henne, får utbrott och blir någon annan än den hon egentligen är...!

Enligt mig är denna film en av det bästa jag har sett på länge. Hon som spelar Suzannah tycker jag gör sin roll otroligt bra!

Klicka HÄR för trailer!

Bilden är härifrån!

Gillar

Kommentarer

A,
Verkar väldigt spännande, men lite otäck! Just eftersom det är en verklig historia! Men jag blev lite sugen på att se den...Stor kram!
annmi.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Hoppas du ser den, den är sevärd! 😊
nouw.com/aflyingbutterfly
Carolina,
Låter som en bra film. Den ska jag lägga på minnet! Ja, hon som är huvudrollen är en riktigt grym skådespelare 😃
Sv; åh det var så lite så. Älskar sådana frågor så kommer du på fler är det bara att hojta till hihi 😃
knaset.blogg.se
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Carolina,
Sv; nej, det är aldrig fel! 😃
knaset.blogg.se
A M,
Låter spännande!
sv: Tack fina du! <3
alicemalmstrom.blogg.se